Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Save] Hometree (Epic Tree House)

lostdharma6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym wam pokazac mapke, ktora znalezlem na YouTube.

Btw. Ta mapa nie jest moja.

20110509_012531_155281.jpg

20110509_010734_155290.jpg

20110509_010628_155291.jpg

20110509_011700_155292.jpg

Video preview:

Download:

http://www.planetminecraft.com/project/hometree-based-treehouse/

Love+Us+Not+Eat+Us.jpg

Opublikowano

Ci ludzie co to zbudowali (jest ich chyba z 50) to buduje ogromne budowle, np.: świetne ogromne lotnisko.

Co do drzewa to: Lepszego nie widziałem :D Jest tam taka super świątynia, warto zobaczyć

jLRw2A6.png

Opublikowano

To jest świetne! Na prawdę mi się to podoba, jest to największy " domek " na drzewie. Pobieram i sprawdzam, po screenach świetnie, mam nadzieję, że w grze nic gorszego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaje...jedwabista mapka!!

IT'S EPIC!!

Szkoda tylko że męczyłem się na serverze ze zrobieniem podobnej wielkości drzewa :P

PS. 50 post :D

Pomogłem ? daj minusa :D

Opublikowano

Zatkało mnie .....

Zedytuję post gdy tylko zdołam podnieść się z podłogi ...

//edit

O kur** goście dobrzy są ..... Gdy wejdzie się na górę zapiera dech w piersiach, dostaje się lęku wysokości (UWAGA można się udusić), mapka została dopracowana co do najdrobniejszego klocka, znajdziemy tam latające wzgórza oraz ręcznie zrobione drzewa i polany.Po zwiedzeniu świata Latając (Single Player Commands) poprostu nie dopatrzyłem się żadnego błędu.

TA MAPA JEST NAJLEPSZA I NAJDOSKONALSZA jaką kiedykolwiek widziałem.

Opublikowano

ci goscie zrobili jeszcze latającą wyspe:

i dworzec kolejowy:

GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR 

Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...