Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB+RP]Mc-Smerfy[Dedyk][[No-Premium][No-WL][24/7][20 slotów]

Maci00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam ten temat gdzie są podane screeny z servera i pare komentarzy... tzn tych negatywnych komentarzy!

Server Dno... Do tego widać po macio że za dużo lat nie ma po odświeżaniu co pare sekund...

Nie Bawię się w dawanie - Zasłużyłeś masz +

Opublikowano

Wpisujesz

/register haslo

a potem jak logujesz się /login haslo co wyzej...

Macio ogarnij bunusa.

Karny od Chmiela ;3

24.05.2015 01:12 :D

Pzdrki

Opublikowano

Mogę do cholery wiedzieć, dlaczego może godzinę po restarcie,jak to admini pisali,mam napisane,że nie jestem na Whitelist ? Serwer był non WH. Więc jeśli jest WH,proszę o dodanie : AxThaKing .

Edit. Dobra. Pie***lę. Nie polecam serwa. Ciągle zmieniają mapę. Nie rozgarnięci admini. Dostałem bana,bo chciałem,żeby mapa wróciła. Przesiedziałem jak no life z kolegą 2 dni. Nakręciliśmy 2 filmiy na YT. Ta. Mamy z kolegą 3000 widzów. ; > Mogę wam tak zje*ać reputacje,że was rozje*ie widok tego,jak was ludzie zle komentują.

Jeszcze raz mówię. zje*ani admini, reguły i wszystko. Dziękuję,żegnam.

Opublikowano

White-list jest bo coś robimy na serverze! Jak zrobimy server to damy reklame na forum nową więc proszę czekać. A ty AxThaKing zbanowaliśmy cię bo wyzywałeś adminów!

Opublikowano

Nie ma white list a mapke zmieniliśmy dlatego bo tamta była testowa i zajmowała 220mb trochę serva lagowała więc trzeba było zmienić mapke i teraz będzie nowa!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...