Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://translate.google.pl/translate?prev=...history_state0=

Witam, tutaj można pobrać bota do csro.

Ale jak go doładować, czy ktoś wie?

Doładowujesz go na kredyty tak jak isrobota, a tak wogule poco chcesz doładowywać jak i tak dostaniesz bana i bedziesz miał po kasie i po koncie (bocenie możliwe dopiero od 70+lvka i tylko Chinesse ;p)

76561198001815076.png
Opublikowano

Jak to się mówi, Jeśli ryzykujesz nie rób z tego zabawy =D.

Dzięki za rade. Dzięki za pomoc.

Ale może mnię ta kara ominie. Gram na takim serwerze co jest tylko china. Nie ma tam Europy. ( Chodzi mi o Ludność) Może gra tam 10 Polaków ;D. Więc może mnie oszczedzą, zobaczymy. A i nie chce botować 24/7 tylko kiedy będe gdzieś wychodził :)

Najwyżej stracę wszystko albo mogę zysać wiele ^^

Edit:

Hmm pobrałęm tego bota, daje ścieżke do sro_clienta (Csro)

Natępnie na rączke i Start Game i nic się nie odpala co jest?

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

Grałem na csro bardzo długo więc opisze jak wygląda sprawa bota na csro.

Po pierwsze bot od 70 levelea i tylko dla chińczyków to bujda, GM-i w csro wiedzą że większość botuje ale przymykają na to oko, jako tako bot na csro jest zabroniony, ale bana można za niego dostać tylko pod warunkiem że ktoś się uprze i zacznie nas raportować i to pod warunkiem że zaczyna się botować na bardzo niskim levelu. Biorać pod uwagę że większość się taksuje się do 60-70 to na spotach dla niższych leveli nikogo nie ma, wyjątki to spoty dla taxerów, więc nie ma kto zaraportować, dowód z ciekawości odpaliłem bota od pierwszego levela i tak do 40 potem przestałem bo po prostu było to wolniejsze niz plvl, bana nie dostłem do tej pory.

Większość chińczyków korzysta z czegoś w rodzaju sibi bota czyli autoselect plus autoklikacz skili, bot ten nie kupuje potionów jak postać padnie najczęściej wraca do miasta i tam zostaje, dlatego też jest tak dużo postaci obok teleportu.

Jak botować bez bota ?

Wszystko czego potrzebujemy żeby botować to tak naprawdę program do zmiany zasięgu autoselecta: AutoselectFinal, odblokowany autoselect skil w media.pk2 w większości już jest odblokowany i zwykły klikacz skili, dzięki temu możemy stworzyć swojego własnego bota.