Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uzycie Cpu

slawek92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec jak dostane dc i sbot sie przelogowywuje to uzycie procka na jednego chara to 34 % problem w tym ze czasami mi wywala po kilka charow a wtedy mam 100 % zuzycie procka i komp pada i nie wiem czemu ale jak sam zrobie Hide client to wszystko jest dobrze i silk zuzywa 1-2 % cpu

Opublikowano

Bo jak dostaniesz dc na kilku postaciach to sbot opala dla kazdego wlasnego clienta i prubuje sie logowac a ty zapewnie nie masz tak dobrego kompa by włączyc naraz klika clientów ; >

76561198001815076.png
Opublikowano

wiec mam kompa wystarczajaco dobre zeby odpalic 10 silkow ( 3 rdzeniowy procek 3.5 ghz i 6 giga ramu) i jakbys przeczytal uwaznie to jak sam zrobie Show client i Hide client to wtedy uzywa 1-2 % cpu problem w tym ze bot wg mnie za szybko robi Hide client podczas reloga

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam zawsze 3-5 silków komp nieco gorszy od ciebie ( procek) i normalnie mi chula (na viscie) moze ustaw zeby jeden odpał sie np po 1min a jeden po 0 od dc?

Pomocnik
Opublikowano

jak ktos kiedys madrze powiedzial "szybkosc systemu nie zalezy od komputera ale od jego administratora" :D nie ustawiaj 10 silkow zeby sbot odpalal po 1 min bo ci bedzie dalej padal :)

@down

ja osobiscie jade na 9 silkow + czasem jakas inna giera np prototype albo cus i jest git majonez :D

120756087683939521.gif
Opublikowano
wiec mam kompa wystarczajaco dobre zeby odpalic 10 silkow ( 3 rdzeniowy procek 3.5 ghz i 6 giga ramu) i jakbys przeczytal uwaznie to jak sam zrobie Show client i Hide client to wtedy uzywa 1-2 % cpu problem w tym ze bot wg mnie za szybko robi Hide client podczas reloga

jak bys sie chodz trszoke orientowal bot korzysta z aby 1 rdzenia wiec mozesz miec 15 i bd tak samo

:D lol normlane ze bd bral 100 :D ja odpalam 10 botow na procy 2,9 celeron i 1,25 gb ramu trzeba umiec a nie..;]

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

• Dodaj nową pozycję...