Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FreeBuild][ViperCraft][No-Premium][1.7.3][No-wl][24/7][Dedyk] 20 slotow

zybeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogromny minus dla serwera, dokładniej dla administracji. Po pierwsze olewa graczy, którzy nie mają "V.I.P'a" (sam dostałem działkę po piętnastu minutach czekania i proszenia o łaskawe dodanie mi działki) widziałem też, że inni gracze )bez Vip) mają ten sam problem. Ale to jeszcze nie jest najgorsze, najgorsze jest to, że weszły na serwer 2 osoby o nickach "Admin_to_ch*j" oraz "(nick innego gracza)choj" spamowali, wyzywali, niszczyli ogólnie masakra (administracja caly czas była dostępna) w końcu wszyscy się zdenerwowali (w końcu wyzywali ich, ich rodzinę etc.) i mowili adminom żeby ich zbanowali a oni nic nie robili, okazało się później, że "admini" nie umieli zbanować graczy na Ip. porażka, jeszcze raz odradzam tego serwera.

Opublikowano

Up pewnie bana dostałeś za x-ray a teraz się plujesz? nowe konto założyłeś tylko po to żeby odradzić graczom serwera? Zapraszam.

Opublikowano

Up pewnie bana dostałeś za x-ray a teraz się plujesz? nowe konto założyłeś tylko po to żeby odradzić graczom serwera? Zapraszam.

nie rozumiem... jak miałem dostać bana jak wy nie umiecie dawać banów-.-

Opublikowano

Ogromny minus dla serwera, dokładniej dla administracji. Po pierwsze olewa graczy, którzy nie mają "V.I.P'a" (sam dostałem działkę po piętnastu minutach czekania i proszenia o łaskawe dodanie mi działki) widziałem też, że inni gracze )bez Vip) mają ten sam problem. Ale to jeszcze nie jest najgorsze, najgorsze jest to, że weszły na serwer 2 osoby o nickach "Admin_to_ch*j" oraz "(nick innego gracza)choj" spamowali, wyzywali, niszczyli ogólnie masakra (administracja caly czas była dostępna) w końcu wszyscy się zdenerwowali (w końcu wyzywali ich, ich rodzinę etc.) i mowili adminom żeby ich zbanowali a oni nic nie robili, okazało się później, że "admini" nie umieli zbanować graczy na Ip. porażka, jeszcze raz odradzam tego serwera.

Zgadzam się z tą wypowiedzią! Serwer zjebany! Tylko Vipy mają coś do powiedzenia, a adminom zależy tylko na kasie! Przez cały dzień obrażał mnie jakiś koleś, który chyba był adminem bo ciągle mnie kickował z tego powodu, ponieważ nie chciałem mu zapłacić za konto VIP! CO TO MA !@#$% BYĆ?! Ktoś będzie mnie zmuszał do płacenia? Pierdol się, że tak ładnie powiem.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...