Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panie doktorze, czy udźwignie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że w Can you Run it? nie ma pesa 11 a w single player nikt by mi nie odpisał a ten temat nadaje się też do pogaduch to pytam się was. Czy mój blaszak nie najlepszy z resztą udźwignie pesa 2011?

Intel Celeron D 3,2 GHz 1 gb ram i nVidia 9500gs 512 mb. Nie piszcie żeby coś dokupić bo to nie wchodzi w gre.

Minimalne wymagania:

Windows XP SP3, Vista SP2, 7

Intel Pentium IV 2.4GHz lub lepszy

1GB RAM

Karta graficzna z DirectX 9.0c, 128MB z obsługą Pixel Shadera 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 lub AMD ATI Radeon x1300)

Zalecane wymagania:

Windows XP SP3, Vista SP2, 7

Intel Core2 Duo 2.0GHz lub lepszy

2GB RAM

Karta graficzna z DirectX 9.0c, 512MB, z obsługą Pixel Shadera 3.0 (NVIDIA GeForce 7900, AMD ATI Radeon HD2600 lub lepsza)

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Na najniższych ustawieniach powinno trybić z lagiem od czasu do czasu.

Ogólnie trudno wyczuć, bo raz masz zalecane i na normalnych masz pokaz slajdów, raz nie spełniasz minimalnych i masz płynną gre...

52287137559562145640.png

Opublikowano

da rade. zobacz na najniższych ustawieniach. pewnie co jakiś czas i tak złapie laga ale będzie działać ;p

Combat 18.

Opublikowano

Ten ram najwiekszy minus. Zalezy jaki masz win bo vista/7 zjada gdzies no 700mb to minimum a xp to gdzies 150-200. Te 512 mb ramu jakbys dorzucil byloby w miare dobrze.

sygnn.png
Opublikowano

Najlepiej ustaw sobie na max wymagania bo na max będzie ci się mniej cieło niż na low w sumie dla ciebie ustaw sobie na średnie bo im damy mniejsze wymagania tym mamy mniej klatek na sek i wtedy mamy pokaz slajdów a kiedy damy na max to jak mamy słabego kompa będzie nam się mniej cieło niż na low :D trochę zamotałem ale wiadomo o co chodzi :)

i nie mówić że tak nie jest bo tak jest na 1000000000000000% miałem na informatyce a po drugie wiem z własnego doświadczenia to leoiej się sprawdza gdy brakuje na ramu albo procka bo gdy brakuje grafiki to już tak sobie :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Maciu miał racje ;) Na full i 1024x768 działa bez zachłyśnięcia. Mimo że mam monitor 1280x1024 zmiana nic nie daje a tylko lagi większe. Można zamknąć, dziękuje wszystkim za wypowiedzi.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...