Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zamkniecie tematu zamiast warnów?

Eryk624

zamknac czy nie  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy lepiej zamykac tematu na ktore dawno nikt sie nei wypowiadal czy lepiej dawac warny

• dawac warny
      12
    • zamykac tematy
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

juz pewnie 3 razy spotkalem sie z tematami na forum. po czym wypowiadając się na te tematy dostalem warna zazwyczaj gornik albo archeologa ;D

moim zdaniem takie tematy powinny zostać zamkniete przez administratorów badz moderatorow niz sypanie warnami za wypowiedzi na dawno nie widziane tematy. prosze o wasza odpowiedz

;]

Opublikowano

Tak, każdy moderator teraz będzie przeszukiwał po 50 stron działu i zamykał każdy przedawniony temat.

Taki jest regulamin i Twoim zasranym obowiązkiem jest go przestrzegać. Nie umiesz się dostosować - dostajesz warna.

PS Do Sugestii z tym.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie, musi być jakaś kara, nie ?

Odkopując tematy robisz śmietnik w dziale i jak moderator ma Ci nie dać warna skoro nie szanujesz jego pracy i robisz bajzel na jego podwórku ?

Jak by tylko zamknął, to by wszyscy robili co chcieli, kara musi być.

Jak Ci ktoś wejdzie i nasra na dywan, to zapytasz się go grzecznie, czy możesz już po nim posprzątać i czy mógłby opuścić Twoją posiadłość ? :)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Weź nie gadaj, że data ostatniego posta jest jakoś ukryta. Przecież na pierwszy rzut oka ją widać i nie trzeba jej szukać. No chyba, że Tobie nawet nie chce się rzucić okiem na to, no to będziesz dostawał jeszcze więcej warnów.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

dobra dobra i tak jak dajecie za byle co to mi to juz tam... a po jakim czasie max mozna dodawac posta od ostatniego posta?

30 dni

Opublikowano

Jestem za, oczywiście. Nie wiem co robią moderatorzy skoro przedawnione tematy są pootwierane i potem sypią się warny za odświeżanie.

(ehh... gdybym ja był modkiem :rolleyes: )

Opublikowano

Jestem za, oczywiście. Nie wiem co robią moderatorzy skoro przedawnione tematy są pootwierane i potem sypią się warny za odświeżanie.

(ehh... gdybym ja był modkiem :rolleyes: )

nie mowie ze modetarorzy nic nie robia bo duzo robia lecz dobrze pwoiedziane. po to sa moderatorzy podzieleni na poszczegolne dzialy by kazdy mial swoj dzial i sie nim zajmowal...

;]

Opublikowano

Ja też jestem za. Moderator jest poto by coś robił a nie tylko warny :)

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

Kiedys bylem na mpc przez telefom i mi pisalo ze post z dzisiaj to sie wypowiedzialem na nastepny dziem wchodze na mpc +5% powod odkop i sie okazalo ze ostatni post ma mies od teraz na telefonie uzywam pelnej wersji mpc

ps post pisany xw telefonu z androidem

Opublikowano

Jesteś tak ograniczony, że sprawdzenie kiedy ostatni post był napisany jest dla Ciebie problemem? Powielanie odpowiedzi to w twoim stylu? To nie forum dla Ciebie.

PS: Post można dodawać 14 dni od ostatniej odpowiedzi.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

PS: Post można dodawać 14 dni od ostatniej odpowiedzi.

W metinie chyba 30 ^^

@top

Tak długo trwa przejście do ostatniej strony i zobaczyć kiedy ostatni komentarz był? Chyba nie.

Co do twojego pomysłu to też nie.

@down

Zasady są po to, aby je łamać.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

To nie ma sensu, po to jest regulamin żeby go przestrzegać.

Nie wina moderatorów, że inni nie przestrzegają regulaminu, a potem się sypią warny.

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

W metinie chyba 30 ^^

@top

Tak długo trwa przejście do ostatniej strony i zobaczyć kiedy ostatni komentarz był? Chyba nie.

Co do twojego pomysłu to też nie.

@down

Zasady są po to, aby je łamać.

http://www.mpcforum.pl/topic/337117-o-gornictwie-slow-kilka-niespodzianka-dla-ambitnych-%3B/

Na forum przyjeliśmy, że graniczną datą ważności tematu jest 14 dni.

Nie oznacza to wcale, że każdy temat starszy niż 2 tygodnie musi zostać zamknięty.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/337117-o-gornictwie-slow-kilka-niespodzianka-dla-ambitnych-%3B/

[/q

no dobrze, ale jak jest temat nie zamkniety to znaczy ze mozna sie na jego temat wypowiadac a tu sie okazuje ze jednak nie zawsze

;]

Opublikowano

Piszecie, że trzeba przestrzegać zasad i wgl. Ale na forum jest pełno ułomów, którzy spamują nawet nieświadomie. Potem reakcja łańcuchowa i zaczyna się mega spam. Potem lecą warny. Nie ma sensu tłumaczenie, trzeba jakoś zadziałać. Jak? Nie mówię "zmienić moderatorow". Nie, nie, nie... ale powinno się zamykać przedawnione tematy. Moim zdaniem jedyna rada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...