Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][ZAPOWIEDŹ]Krenos

s3bus

Zmiania Broni  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zmniejszy? ilo?? broni i zbroi ?

• Tak!
      35
    • NIE!
      45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra ogar koledzy.. Teraz Tylko ja Ogarniam wasze pytania. koniec tej bez sensownej dyskusji teraz tylko pytania dotyczące serwera...

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 1 to wyzywasz od dzieci a na TS bylo slychac ze niemasz wiecej mam na mysli dubiel'a

Po 2: wypowiedz: uzytkownika Dubiel: Odwiedzilem Adrid na TS spiał sie pochwalił ze ma stara w dupie no ja czlowieka nieczaje czemu on mi opowiada o swojm zyciu powiedzialem ze naprawde mi przykro a on kupa w gaciach i mnie zbanowal. :#

Dostales bana odemnie za teksty o starej -> no coz widze jestes malo inteligentny i tylko na tyle cie stac.

'Po 3 przestancie tu juz pisac glupoty i sie spinac o jakies bzdury bo to niema sensu!!!

Tak jak napisal s3bus. Koniec dyskusji nie macie nic madrego do zaprezentowania to sie nie wypowiadajcie. Koniec spamu teraz tylklko na temat serwera.

Opublikowano

Serwer bardzo dobry lecz proponowałbym aby było dużo % na zrobienie hwanga i łatwo się robiło wtedy będzie grało napewno 2k+ ludzi

I mam pytanko, ja mam bluconnecta i zostałomi tylko 1,5GB internetu a jak pobiore klienta to wątpię że mi wystarczy do końca miesiąca więc zastanawiam się czy nie dało by się na spolszczeniu grac.

Wiem że wtedy nie widziałbym wszystkich broni/zbroi lecz na początku następnego miesiąca napewnopobiorę clienta.

Opublikowano

% na ulepszanie zostaną takie jakie są czyli (np. ze stalki +9 na szafira+0 jest 100%, szafir +0 do +7 75%, +8 50%, +9 25%)

to nie ma byś serwer na 2-3h tylko na długie miesiące, planowaliśmy tak ze z minimum rok będzie się trzymać.

co do tego spolszczenia, pogadam z Głównym Adminem.

Opublikowano

Moim zdaniem nic ciekawego nawalone nowymi itemami od nowa zbudowane DMG epików i nowe misje u biologa ale zaskakujących nowości nie znalazłem raczej nie zagram.

bdccLsFwED.png

Opublikowano

tzn klienta mamy ale na razie nie będzie udostępniony, musimy poprawić parę rzeczy. Minimum

Dzień przed startem na pewno dostaniecie.

Opublikowano

rosek nie będzie będą tylko kolczyki na defa i atak.

Wolał bym roski ze względu na ich wymagany lvl. Gra staje się za prosta gdy gracz 6lvl może już ogarnąc spot bo a za parę lvl'i już expi w v2.

Opublikowano

Ta dosyć , że pincet zbroi (ostatnia pewnie daje 500+defa) to jeszcze te śmieszne kolce rodem z 4funow...zresztą te zbroje też są na 4funy..

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

Te kolczyki dorównują w "idiotyzmie" 6-7 bonom, najlepiej wywalic oby dwie rzeczy, a dac roski/wody.

Ja tam czekam na start bo jak na razie to z tych wszystkich "zajebistych" serwerów wychodzi gówno, ale ten .. może będzie tym "wybranym" ;s.

Budowniczy
Opublikowano

Wiadomo może w który dzień przewidujecie start i o której godzinie?

Opublikowano

W środe, w srode przelozą na czwartek z czwartku na sobote, a z soboty na poniedzialek i nie wystartuje ;P

A jezeli wystartuje to 80% gry to beda bugi

redparty.png - internetowe radio z jajami!
Budowniczy
Opublikowano

Boshe aż mi się rzygać chce jak czytam takie posty co tylko dołują kogoś/kogoś serwer.

Po jaki kit dołujecie kogoś pracę??

Jak myślicie że potraficie lepiej to zróbcie sami a nie narzekacie na serwera innych.

A jak chcecie nabijać posty to idźcie do innego tematu a nie zaśmiecajcie tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...