Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

drażniący zapach. jak zrobic?

Eryk624

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

chcialem sie was zapytac skad mgoe uzyskac naprawde śmierdzący/drażniący zapach? chodzi mi dokladnie jak, gdyż chcialem by kubek do picia brata tak smierdzial by nie dalo sie z niego pic. ps by to nie byla trucizna :D

;]

Opublikowano

Weż cebule, zmiel i polej octem.

Odór jest straszny.

lubie wasze poczucie humoru ale co do tego to: jak dlugo to sie utrzyma taki zapach? :D

;]

Opublikowano

Hmm zostaw 2 jajka na balkonie, tak żeby były w słońcu przez około tydzień do dwóch (zależy). Jajka zgniją i gdy je zbijesz wydzieli się siarkowodór (H2S) który jebie jak mało co :) Zapach powodujący odruchy wymiotne, itp.

Chemia <3

Opublikowano

z octem i cebula chyba bedzie najszybszy pomysl

Jak polejesz octem tą cebulę to możesz jeszcze tam nasikać. Efekt powinien być jeszcze lepszy. Tak przynajmniej mi sie wydaje.

RAsfepN.png
Opublikowano

Hmm... polecę Ci moje mikstury z dzieciństwa, kochałem się tak bawić jak miałem z 7/8 lat.

Zmieszaj wszystkie przyprawy jakie masz w domu (po trochu) dodaj musztardę, majonez, ketchup, ocet, cebule, czosnek, zostaw na kilka h żeby się przegryzło (ale wystaw to gdzieś )

Wlej mu do tej szklanki i ją schowaj na kilka dni żeby to wszystko zgniło.

Zapach nieziemski, rzygać się chce, moja mama przy wylewaniu tego i czyszczeniu zlewu raz się zchawtowała więc nie zrobiłem ich za dużo.

W dodatku do tego nasikaj i zadbaj żeby miało ciepło, szybciej sie zepsuje

Później wlewasz, chowasz, stawiasz np. pod zlewem i jak znajdzie i spróbuje wyczyścić... :D

Boże, co ja pisze...

52287137559562145640.png

Opublikowano

Wymyśliłem jeszcze coś takiego:

Weż jajko, postaw gdzieś w cieple i na słońcu, niech zgnije, potem zmiel i wlej ocet + musztarda + keczup + chrzan :), powinno nieżle cuchnąć BA to powinno walić smrodem w całym mieszkaniu xD

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Zdecydowanie pomysł kolegi, jajka 2- tygodniowe, ponieważ w nich robi się zarodek i gnije w środku bo nie ma odpowiedniego wygrzania . :)

Na serwerach znany jako Wilku !

wilku---h_hnqqasn.png

Jeżeli szukasz pomocy przy zrobieniu jakiej kolwiek sygnatury odezwij się do

mnie !

hgfanrh1.png

Pozdrawiam !

Opublikowano

Weź szklanke wlej do 1/4 wody, włóż tam ogórek, wlej octu i troche ostrej przyprawy potem nasikaj. Zostaw to na dzień i potem wszystko wylej. Taki był to zapach że przez cały dzień mi oczy łzawiły i nie mogłem nic jeść. Oczywiście kubek będzie do wyrzucenia bo nic tego zapachu nie usunie wszystkiego próbowałem jak eksperymentowałem. :D

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Kolejna receptura na smrodek :) :

Spleśniałe, zepsute mleko + ocet + ogórek + chrzan :) ( jak masz to wrzuć czosnek i zmiksuj, albo zmiel )

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...