Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promocja na Teemo, Warwick'a i Jax'a.

boostspeed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tym myślicie?

Moim zdaniem, to inne postacie powinny być w promocji. Ostatnio kupiłem WW i gra się nim świetnie ( i straciłem IP :( ).

Ciesze się, że są w promocji, ale słabe te postacie nie były, a jest wiele gorszych za tą cenę.

Opublikowano

Akurat idealnie się trafiło - nie mam żadnej z tych postaci.

Według mnie to dobrze że obniżają ceny na bardziej klasyczne postaci.

A mnie zaraz cos trafi jak kur.. przecenili wszystko co mam -.- 5x przeplacilem dzieki riot

# akurat yi ma spoko jungle a jak zaprocuje mu q to szybka wiec nie wiem o co sie ciskasz ziomek

Opublikowano

@UP Po pierwsze, nie jestem twoim "ziomkiem".

Po drugie, moze i ma szybka i dobra jungle, ale gankow nie zrobi poniewaz nie ma CC (Crouch Control)

Oczywiscie nie mowie tu o normalach bo tam nawet wardow nie kupuja i sie pchaja pod turrety nie zwracajac uwagi na junglera.

@DOWN Wlasnie to napisalem, nie ucz mnie jak grac prosze.

Opublikowano

@typiecosiegapis

Nie wiem czy wiesz ale yi ma jedną z najszybszych(jak nie najszybszą) jungle.

@edit

Brak cc? Master jak idze do jungli bierze smithe i exhauste. Ale napewno nie można go nazwać jednym z najlepszych postaci w LoL'u.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

@UP Dla kazdej postaci podstawa to flash, pozatym exhausta moze uzyc raz na 100sek (nie wiem, nie sprawdzalem).

Co mu da jeden gank, jak drugi bedzie mogl zrobic za 2min? + czas czekania na okazje, a gdy jest jungler to ludzie nie pchaja sie na pale i warduja wiec to jeszcze bardziej zmniejsza szanse.

Opublikowano

@up dlaczego ty sie wyklocasz pod każdym tematem i tylko hejcisz ? to temat o promocji nie o jungli yi ani jego cc

@topic ja akurat mam te 3 postacie <_<

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

@UP Dla kazdej postaci podstawa to flash, pozatym exhausta moze uzyc raz na 100sek (nie wiem, nie sprawdzalem).

Co mu da jeden gank, jak drugi bedzie mogl zrobic za 2min? + czas czekania na okazje, a gdy jest jungler to ludzie nie pchaja sie na pale i warduja wiec to jeszcze bardziej zmniejsza szanse.

Skoro wardują to żaden jungler nie ma szansy zgangowania(ew. nocturne na 6lvl)...master nie potrzebuje flesh'a ponieważ ma ulti i jeżeli nie zerwie stuna to ma 90% że ucieknie.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Oni nie są na promocji, mają obniżony koszt na stałe. Rozumiem jeszcze obniżyć cenę Teemo, ale WW?

A co do Yi... Dla niektórych junglerów jedynym CC jest red buff, a Yi ma bardzo dobry doskok. A flash jest must have, ulti nie przeskoczę przez ścianę. Nawet na Ezeralu czy Kassadinie opłaca się brać 2x blink.

Opublikowano

@Verbe A jesli dostanie slowa takie jakiego ma np. Kayle?

Bedzie mial 250 speeda na 3 sek i co w tym momencie zrobi ? Dostanie jeszcze stuna i cu.

@Rapido Gdzie w kazdym temacie ? Podaj mi tematy w ktorych pisalem w ostatnie 2 dni, pozatym kazdy moze sie wypowiadac pod tematem, to jest temat do dyskusji nad cenami i postaciami.

Ty tez chcesz jeszcze podyskutowac na ten temat?

Opublikowano

Skoro wardują to żaden jungler nie ma szansy zgangowania(ew. nocturne na 6lvl)...master nie potrzebuje flesh'a ponieważ ma ulti i jeżeli nie zerwie stuna to ma 90% że ucieknie.

Trzeba myśleć jak się gankuje...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Yi jest zajebisty, to że nie ma cc (i przy okazji to nie jest crouch control tylko crowd od tłumu) rekompensuje mu red. Jeżeli ktoś nas zestunuje zeslowuje odpuszczasz i lecisz dalej

A co do przecen nie wiem po co to robią .. Dla mnie ceny powinny zostać jakie są

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Co o tym myślicie?

Moim zdaniem, to inne postacie powinny być w promocji. Ostatnio kupiłem WW i gra się nim świetnie ( i straciłem IP :( ).

Ciesze się, że są w promocji, ale słabe te postacie nie były, a jest wiele gorszych za tą cenę.

One nie są w promocji tylko ich cena została zmniejszona na stałe to tak przede wszystkim ;)

Opublikowano

Powiem tak , Master Yi to postać dla Newbie. Ale także dobra dla tych których nie zostać na best tanka w tej grze -Morde. Moja 1 postać to Jax , mam 12 lvl. Jax jest bardzo dobrą postacią ,wystarczą dwa skille żeby powalić przeciwnika. Gram nim i przegrałem tylko 1 gre. Naprawde postać godna uwagi,a z tych przecen kupie sobie Vladka

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Takie pytanie, do kiedy trwa promocja Vladka i Kennena? I czy obejmuje też skiny, bo chciałbym kupić :) ?.

A co to tej przeceny, to szkoda bo Teemo już mam, a WW i Jax niespecjalnie mnie interesują ;/.

Opublikowano

Morde to nie tank.

Jak komuś żal wydanych IP przed obniżką, niech napisze do Riotu o zwrot. ;x.

Sierpień - 19

Godzina 15:37

- data zgłoszenia

Do teraz nie dostałem odpowiedzi:)

Co gorsza, nawet opiekuna mi nie przydzielili.

aria-kinji-hidan-no-aria-23187036-1280-720_opt.jpg

Świat bywa okrutny.

Możemy tylko starać się na nim przeżyć.

Opublikowano

Jeżeli napisałeś do polskiego supportu to możesz czekać jeszcze z miesiąc. Jeżeli napisałeś do angielskiego po angielsku, to dziwne, że jeszcze go nie rozpatrzyli.

Opublikowano

Angielski zazwyczaj odpisuje po 1 dniu.

Polski - masz rację. Ale po co pisać podwójnie, jeszcze mnie na czarną listę zapiszą ^^

aria-kinji-hidan-no-aria-23187036-1280-720_opt.jpg

Świat bywa okrutny.

Możemy tylko starać się na nim przeżyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...