Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] "SERVERERROR_FATAL_ERRORCODE_5"

Frixon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HELP zapewne ktos już miał taki bład ale nic tu nie znalazłem o tym :mellow: .Gdy włączam se NFSW normalnie sie patchuje klikam "GRAJ" i mi sie pokazuje napis taki jak w temacie co zrobić?? Szukałem w Google ale nic nie działało ;(.

//nie podajemy reflinków

Opublikowano

Spróbuj zainstalować jeszcze raz jak to nie pomoże to wyłącz antywirusa.

thumb1gh.jpg

Kliknij

Lubie to

Opublikowano

Te błąd spowodowany jest złą datą i godziną.Teraz niektóry z Was się zdziwią ale tak jest.Muisz sprawdzić jaki masz czas w bosie i na komputerze.Tak się dzieje bo masz Win7.Uaktualnij godzinę i datę w BIOS'ie i na kompie.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

@Up,ale nie u każdego ten błąd się pojawiał.

Jak się kupiło boosty to ma się pierwszeństwo na serwie i można wbijać kiedy się chce, nie tylko starterpack to umożliwia.

Europejski nie działa teraz, tylko Amerykański.

Opublikowano
a jka zmienić ta date w biosie bo jestem new w tych sprawach ?? o.O

Pierwsze walisz mi minusem :( a potem chcesz żeby Ci pomóc

Zależy jakiego masz Bios'a.Ja na swoim Asus'ie mam bardzo prosto - wchodzę w zakładkę i tam mam wszytko.

Opublikowano

Przy starcie wciskasz F10,F12,F8 albo DEL,zależy od Bios'u.I powinno Ci się pojawić okno z Biosem,i tam w którejś zakładce powinno być ustawienie godziny i daty.

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Też tak mam ale ja odpalam hackiem :P i tylko czasami mam . Sprawdź czy może masz firewall jak tak to wyłącz jak nie to pobierz hacka z tej strony www.silverangel.org tam będziesz miał winrar-a z hasłem do niego hasło to : www.silverangel.org. Więcej nie umiem pomóc. Jak zadziała to daj Like :D .

Opublikowano

Ja też mam tak od wczoraj. I reinstal nic nie pomógł i aktualizacja frameworka i ustawianie czasu i wyłączenie antyvirusa - jutro zmieniam system aktualnie W7 64Bit

Opublikowano

Też tak robilem i nadal mam -,-

Po co odkopujesz? Załóż nowy temat :x

Zamykam

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...