Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Szaman Leczenie vs Kowal Wieży Wygnańców

popers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dla wielu z was może być to nowością, ponieważ na żadnym serwerze metin2, nie ma czegoś takiego jak tytułowa Wieża Wygnańców. Prosze nie pisać, że to zadanie jest łatwe, bo priv itp. Otóż Tiveria nie jest łatwym privem, wręcz przeciwnie, jednym z trudniejszych gram tam tylko dla tego, że mogę mieć topową postać bez wkładu pieniędzy w IS, co na polskim metinie jest nie możliewe.

Zapraszam do oglądania

http://www.youtube.com/watch?v=UjeM4Xn0LZM

Opublikowano

Dla wielu z was może być to nowością, ponieważ na żadnym serwerze metin2, nie ma czegoś takiego jak tytułowa Wieża Wygnańców.

To coś jest już na połowie prywatnych także nie mów, że nie ma na żadnym (na żadnym? czyli na tiverii też nie ma :O?).

@topic

Ładna postac.

Na metin2.pl nie można miec topowej postaci?

Można, ale trzeba się wiecej wysilic, jeszcze jedno, tiveria to jak dla mnie jeden z łatwiejszych serwerów :-).

Opublikowano

To coś jest już na połowie prywatnych także nie mów, że nie ma na żadnym (na żadnym? czyli na tiverii też nie ma :O?).

@topic

Ładna postac.

Na metin2.pl nie można miec topowej postaci?

Można, ale trzeba się wiecej wysilic, jeszcze jedno, tiveria to jak dla mnie jeden z łatwiejszych serwerów :-).

Tiveria pierwsza stworzyła tę wieżę, inne serwery poprostu to skserowały.

Można mieć top polstać bez IS? ciekawe jak wbijesz lvl z 70 na 80? w grocie?? Wiem, że jakbym się wciągną w PL, wydawałbym kase a tego nie chcę.

Jeden z łatwiejszych?! Co tam jest tak łatwego? Eq takie samo jak na Pl, nie ma mpc z perłami i przetopami, exp też nie jest aż tak świetny.

Opublikowano

@UP

Jedynie exp można uznac za w miarę ciężki, ale jak się umie expic i wie gdzie to też nie sprawia problemu.

Ripera ciągle ktoś ubija (następne eq do palenia), stalkę można zawsze wbic fartem na DT bądź kupic, zresztą, nie będę Ci tego tłumaczył bo jak dla mnie to jest jeden z prostszych privów.

Opublikowano

5/6 jak tam sie dostac?

Założyciel grupy musi mieć 90lvl+, oraz grupa musi posiadać 5 członków. Npc jest ten sam co u normalnego DT, masz opcje wyboru: Wieża Wygnańców czy Wieża Demonów.

Opublikowano

@UP

Jedynie exp można uznac za w miarę ciężki, ale jak się umie expic i wie gdzie to też nie sprawia problemu.

Ripera ciągle ktoś ubija (następne eq do palenia), stalkę można zawsze wbic fartem na DT bądź kupic, zresztą, nie będę Ci tego tłumaczył bo jak dla mnie to jest jeden z prostszych privów.

jakie kurde stalki ? Groszowe sprawy.. Żeby zrobić dobre eq do pvp/pvm trzeba się nieźle nazłościć.. a na perełki nie jest tak łatwo zarabiać jak się wydaje :)

a ten drop z riperow to sobie mozesz głęboko wsadzić ;o

Opublikowano

Dalej się nie rozumiemy.

Stalki/złodzieje itp. ogólnie PRZYDATNE rzeczy w przypadku 3/4 ludzi spala je w DT (w moim było tak samo, a miałem szczęście) i liczy na szczęście także wystarczy isc kilkoma postaciami i robic kilka itemów ;s

Co do bonów.

Tak trudno nie wchodziły, mówiąc szczerze to spodziewałem się, że będzie trudniej, zmieniałem je jak były po 1 sztuce, także wiem "jak było ciężko", lecz na 1 item dajmy na to do pvp. siedziałem jakieś 15-40minut, także zrobienie całego, wybonowanego eq na 1 klasę zajmowało mi około 6 godzin, a kto powiedział, że muszę to zrobic w 1 dzień, robiłem to stopniowo, czyli jak to napisałeś, nie trzeba się złościc, bo kilka itemków na 1 dzień starczyło.

Nie odpisuj już bo nie mam zamiaru nabijac sobie warnów, ani postów (liczy na profilu w "ogólnym" liczniku).

@EDIT

Teraz zauważyłem, że coś o perłach napisałeś..

Co do tych pereł to przeczytaj drugie zdanie: "Stalki/złodzieje...", a wiadomo, żeby wybonowac item trzeba go miec +9, no chyba że chodzi o nie które itemy typu biżuteria.

Opublikowano

Tiveri jest łatwa i to bardzo jak się umie grac ;) dziennie można zarobić z 30b + ;c

Nie przesadzaj, 30b to chyba przy mega farcie jak ubijasz smoka. Przyznam, że jak masz łeb do gry to się odnajdziesz? ale ilu takich jest?

Opublikowano

Nie przesadzaj, 30b to chyba przy mega farcie jak ubijasz smoka. Przyznam, że jak masz łeb do gry to się odnajdziesz? ale ilu takich jest?

Znam w chu.. ludzi co zarabia bez problemu po 30b ^^ więc mi tu nie gadaj :>

• 5 lat później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w koszu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...