Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlackCrusade nowa Gierka:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przedstawiam wam swietna gre która nazywa sie BlackCrusade:)

Akcja rozgrywa sie w sredniowieczu i wcielamy sie w bohatera i ubijamy stworki:)

Gra z dnia na dzien sie rozwija(gra w fazie Beta testow)

Strona :

To jest ukryta treść, proszę

0

Opis Gry :

Witaj w średniowiecznym świecie gry online Black Crusade MMORPG. Możesz tu za darmo przeżyć niezapomniane przygody, stoczyć walki z bestiami, ale i z innymi graczami w starciach pvp. Podejmuj wyzwania, które napotkasz na swojej drodze i nie poddawaj się, bo zawsze czekać będzie na Ciebie nagroda. Twórz swoje gildie, przepływaj na kolejne wyspy i zdobywaj zamki.

Wypełnij swoje przeznaczenie.

W grze mozemy posiadac wlasna gildie oraz zdobywac rozne zamki poprzez bitwy z innymi gildiami:)

Nazwa gry po polsku to Czarna Krucjata:)

Cala Historia :

Ballada o krucjacie na Górę Gór.

- Witaj mości przybyszu... Jeśli przybywasz by posłuchać mojej opowieści to spocznij, a ja wnet ci ją opowiem...

Na sam przód był Światowid. To on powstał jako pierwszy

z pierwszych boskich stworzeń, a zaraz po nim zrodziła się Nica. Oboje, ku swojej uciesze stworzyli ludzi. Zamknęli ich dusze w klepsydrze, by po wieki wieków nad nimi panować. Człowiek był tylko ziarenkiem kwarcu w ogromnej klepsydrze odliczającej czas istnienia, którą dotykać mógł tylko Światowid.

Gdy znudzili się swoim dziełem postanowili stworzyć świat dla swego potomstwa i służących im ludzi. Świat, który zamieszkiwali ludzie był nazywanym Królestwem ludzi. Pozostałe Królestwa były przeznaczone dla pomniejszych boskich stworzeń zrodzonych z Nicy. Były to w kolejności Królestwa: zwierząt, człekopodobnych, ożywieńców, demonów, bestii i istot magicznych. Światowid wraz z Nicą zamieszkiwali na samym szczycie Góry Gór w Królestwie istot magicznych. Nica od zawsze stała przy boku Światowida, od zawsze trzymała dłoń na jego dłoni dzierżącej klepsydrę. Lecz z razu pewnego pogrążona w głębokim śnie ujrzała świat, w którym nie było już jej ani Światowida. Widok ten przeraził ją tak bardzo, że nieświadomie musnęła palcem klepsydrę i jedno z ziarenek kwarcu poczuło jej boski dotyk. Dotknięte ziarenko z początku nie wiedziało co się stało, ale już wkrótce miało stać się coś, co na zawsze odmieni życie przyszłych pokoleń.

Mężny wojownik, z początku nieświadomy powodów i celu swojej krucjaty, ruszył w kierunku Góry Gór. Na jego drodze stały dziesiątki potworności, które tylko czekały na przybycie bohatera i jego wiernych wojów. Musiał również zmierzyć się z władcami poszczególnych Królestw. By tego dokonać stworzył potężną armię gotową do bitwy wszech czasów. Bohater, wraz z towarzyszami przemierzył podziemia, jaskinie, kopalnie, ruiny. Przebył wiele lądów, gór i dolin. Przepłynął jeziora, rzeki i morza. Dotarł do najdalszych zakątków starego świata. Gdy pierwszy

z władców padł, klepsydra zadrżała. Światowid zaniepokoił się gdyż ujrzał pierwszą małą ryskę na szkle klepsydry. Bohater wraz z towarzyszami pokonali kolejnego władcę, kolejne Królestwo upadło i kolejna rysa zwieńczyła nieskazitelną do niedawna klepsydrę. Oburzony Światowid posłał swe sługi, by powstrzymały bohatera, lecz nic to nie dało. Padały kolejne Królestwa a klepsydra nie przestawała drżeć

i pokrywać się coraz to większą ilością rys. W końcu bohater dotarł do ostatniego władcy. Pozostała ostatnia bitwa

z władcą Królestwa istot magicznych. Za nim podążyli ci, którzy byli w stanie jeszcze stać na nogach i utrzymać broń w dłoniach. Starli się u podnóża Góry Gór, a spoglądał na nich sam Światowid. Legenda głosiła, że gdy upadną wszystkie Królestwa ten, kto je podbije stanie się władcą całego świata i wszystkich Królestw, dawni bogowie i całe plugastwo panoszące się po świecie, zniknie by nigdy już nie dręczyć człowieka. W chwili, gdy padł ostatni władca, Światowid uniósł klepsydrę, a z niej strzelił oślepiający blask, po chwili nastąpiła cisza…

Nikt więcej nie usłyszał o bohaterze i jego wiernych druhach. Wiadomo tylko tyle, że z każdym dniem coraz rzadziej natrafiało się na pomioty dawnych bogów. Z czasem ludzie całkowicie zapomnieli o dawnych bogach

i okropnościach przez nich stworzonych”.

- To koniec, jestem już stary i moja pamięć nie jest tak bystra jak wówczas, gdy razem szliśmy do walki ze strażnikami. Może zechciałbyś podzielić się swoją opowieścią

z tamtych wydarzeń drogi przyjacielu, w końcu ty chyba najdokładniej pamiętasz co się tam wydarzyło i jak do tego doszło?

- Niech pomyślę... zgoda... a więc było to tak...

Przyjdz i Stan sie Legenda !!!

Przepraszam walnalem byka w Temacie :) Gra nazywa sie BlackCrusade:P

Edytowane przez Engineer
linki w code
Opublikowano (edytowane)

W każym bądż razie item shop daje ogromną przewagę.Stamina za kase,złoto za kasę.Jak nie ma staminy to nie ma gry wiec jak sie zapłaci to można grać ponieważ jest stamina.Wiec nie gadaj mi głupot,ze trzeba zapracować na top1.Zresztą chyba masz racje, trzeba zapracować zeby zarobić z tysiąc złotych wtedy top1 w 1 dzień.A co do gry to jest cienka i szybko sie nudzi są gry via www o wiele fajniejsze,gdzie twórcy nie są tak zachłanni

Edytowane przez fozi1
Opublikowano

To,ze odkryłem błędy gry i dałem na targu wszystko po 99xitem to nie znaczy,ze oszukiwałem.Gdybym chciał oszukiwac to robilbym to pocichu.Za odkrycie bugow i zgloszenie dostalem bana i niezaluje bo gra jest cienka gram teraz w inna fajniejsza,ktora niedawno wystartowala.Gra jest tak zbugowana i cienka,ze mozna wszystko kopiowac i miec zlota ile sie da

Opublikowano

Tylko moim zdaniem brzydko postąpiła z nim administracja gry, że dała mu bana. Wersja beta jest po to a by odkryć błędy i bugi w grze. Ale widać w takim razie kto kieruje grą, są to zapewne młody osoby.

Moim zdaniem on dobrze postępuje.

Opublikowano

Gra niezbyt mnie wciagla, gralem moze dwa tygodnie temu.. dosyc mocny klimacik ale idiotyczna oprawa.

Ps. linki w code i nie reklamuj.

OndteAw.png