Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacja Facebook anulowana - Anonymous i podszywka ?!

Diosminex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam z upragnieniem na ta chwile!

Jak dla mnie to prawda, mam konto na fb ktorego chcialem sie pozbyc lecz nie mozna.

I tak zmieniajac temat

Fb prawdopodobnie zalozylo FBI! bylo w gazecie swiat widzy z poprzedniego miesiaca:)

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

OJ, coś mi sie przypomniało, chyba z kolegami założyliśmy tam konta dla beki xD Zaraz usune

@Topic: jak dla mnie coś takiego jak Anonymous, to poprostu hackerzy i crackerzy, nawet spokojnie w gry nie można pograć -.-

FUCK HACKS & CRACKS

@Edit: tak wiem że to MPCforum ale są tu utalentowani gracze, graficy i muzycy, to nie tylko forum o cheatach, ale też forum wielotematyczne.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Ja uważam że 5listopad to tylko zmyłka dla informatyków Facebooka, bo to jest bardzo podejrzane że anonimowi podali dokładną datę kiedy zniszczą facebooka ja podejrzewam że oni planują zniszczyć facebooka trochę wcześniej a 5listopad to tylko zmyłka cool.gif

random.jpg

Opublikowano

Po cholere wiadomość ?! Znajdźcie w google jak usunąć sam kiedyś usuwałem...

FB kiedyś tam padnie ale jeszcze nie w tym roku

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie.Wystarczy ze wysle wiadomość do administratora z prośbą o usunięcie konta i w przeciągu 7 dni usuną je.

Ale twoje dane i tak zostają na facebooku ;)

OndteAw.png

Opublikowano

Wyczytałem że wystarczy wejść na taki link i usunąć konto, wylogować sie i odczekać 14 dni.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Usuną konto, tak.. Tylko wiesz, co z tego, że usuniesz je np. dziś jeśli wczoraj był backup? Twoje konto zostanie usunięte w tym backupie, a w tamtym wciąż istnieje : ) Jeżeli to wszystko prawda, to moim zdaniem na sam początek pójdzie zajebisty DDoS, potem pewnie jakaś próba złamania zabezpieczeń. Porządny DDoS może unieruchomić całkowicie serwer, a strona będzie się ładować 5min.

Opublikowano

Ale twoje dane i tak zostają na facebooku ;)

Omg :(

Konta na fb nie da się usunąć? Tak! Jeśli ktoś mysli ze jak wciśnie przycisk 'usuń konto' to dane zostają na facebooku, ale jak sie napisze do administratora o usunięcie danych to usunie, nie ma prawa na przechowywanie moich danych osobowych na serwerze bez mojej zgody. -.-

63989389769756300986.png

Opublikowano

Odpuscie te polskie strony informacyjne szczegolnie jak juz kilka razy widzialem informacje z portalu gadu gadu .

wakow9.png
Opublikowano

Omg :(Konta na fb nie da się usunąć? Tak! Jeśli ktoś mysli ze jak wciśnie przycisk 'usuń konto' to dane zostają na facebooku, ale jak sie napisze do administratora o usunięcie danych to usunie, nie ma prawa na przechowywanie moich danych osobowych na serwerze bez mojej zgody. -.-

Uważaj bo usunie, oni po prostu mają na ciebie wyjebane. ;)

OndteAw.png

Opublikowano

McieQ gadasz a niewiele wiesz :)

Usuniesz konto ale dane i tak zostaną "w Facebook'u"

Poproś administratora i wymaże CI z konta dane będziesz bezimienny ale to co wcześniej było i tak się już zapisało <_<

Czekamy na 5 listopada <_<

Jebać "Fejsbuka" ! N-K ! i inne tego typu portale !

Pozdrawiam <3

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

Opublikowano

Ja juz od dawna wiedziałem ze to fake z całym tym anonymous , gdyby to była prawda to byłoby w TVN24 nie oszukujmy sie...

Jak dla mnie to ludzie sie poprostu za dużo ''V for Vendetta'' naoglądali , facebook jest niezniszczalny, to stwór internetu, ma takie zabezpieczenia i plany awaryjne, kopie zapasowe , ze głowa mała. Niech mi ktoś dla jakiś link do video z telewizji to uwierze ze wgl . Anonymous istnieją.

Buahahhaha najlepsze zdanie jakie słyszałem... " gdyby to była prawda to byłoby w TVN24 nie oszukujmy sie..." Powiedz mi kurwa kiedy w TVN pokażą prawdę... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...