Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem mój kolega ma server na minecrafcie i gra z nim jeszcze 4 koleków ja również chciałem zacząć więc kolega dał mi wszystko itp zrobiłem tak jak on i kiedy sie loguje do gry multi wpisuje ip to ładuje sie tylko taki mały obszar mapy 5x5 i nic nie ma drzewka i kiedy sie poruszam to mnie cofa jak niszcze to odrasta nie mam juz pomysłu co jest nie tak komputer ma 2gb ramu karta graficzna zauktualizowana java także nie wiem co robic. a na dole zdjęcia. Aha dodam ze to pirat jest i wersja 1.7.3 beta

to jest jak sie zaloguje (akurat noc była)

http://imageshack.us/photo/my-images/838/beztytuu11o.png/

a tak jest po 1min

http://imageshack.us/photo/my-images/12/beztytuu111w.png/

Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! minecraft to głupia gra nikt nie umie mi pomóc z problemem co ta gra sobie wybiera kto moze a kto nie w nia zagrac to chore gra jest fajna ale te błedy to sa nie do zniesienia

Opublikowano

Nie ma głupich programów, tylko użytkownicy, którzy ich nie umieją obsługiwać. Minecraft jest jeszcze w wersji beta, więc ma prawo nie działać. Podał byś chociaż na jakich plikach stoi serwer.

Opublikowano (edytowane)

Napisałem ze jest głupi bo naprawde jeszcze z programami problemu nie miałem do ominięcia a tutaj taki sie pojawił a gra mi sie podoba tylko jeszcze jak by to multi za działało

koleszka mówi cytuje " no na javie stoi" prosze o pomoc

Edytowane przez ontoru
Opublikowano

Moja prędkosc internetu to 25mb/s lecz nie jest ona stała dlatego utrzymuje sie na poziomie 19mb/s w speed tescie kolega ma również taki i inni koledzy mają gorsze a im śmiga

Opublikowano

masz lagi :E i tyle tez tak czasem mam :P

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential