Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Aktualizacja 18.08.11 i dalsze problemy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć! Gram w metka już od jakiegoś czasu i gram na kamermodzie. Od 18.08 jak włączam grę to po chwili mnie wywala. Myślałem że coś mi się porypało i odinstalowałem grę i zainstalowałem wszystko z powrotem. Okazuje się że nie mogę teraz zaktualizować gry bo hackshield jest zablokowany. Mój brat mi to robił i nie pamięta jaką metodą on to zablokował. Proszę o pomoc... Wyjaśnijcie mi wszystko po kolei. Pozdrawiam

P.S - Mój brat mówił że to było całkowite zablokowanie hs'a. Mam win XP.

Edytowane przez TheCypek
Opublikowano (edytowane)

Prosze http://www.mpcforum.pl/topic/429134-dl-nowy-obejscie-hsa/ tutaj masz całowitą blokade logów hsa po prostu usuń folder hshied z folderu z metinem i wklej ten z tematu i wszystko powinno być ok :)

Hmm teraz przeczytałem ze zrozumieniem xD myśle że to była blokada http://www.mpcforum.pl/topic/287366-tutcalkowite-obezwladnienie-hs/page__p__1994159__hl__blokowanie__fromsearch__1#entry1994159 jeśli się nie mylę i jeśli blokował tym tutem to wejdź w MySecretFolder jeśli cos takiego masz zainstalowanego to wejdź tam i odblokuj folder hs tam w temacie gad516 wszystko jest opisane.

Edytowane przez ninis
Opublikowano (edytowane)

jest 10000 postów na ten temat ... Aktualnie nie ma możliwości grania na modzie ponieważ mod nie działa ;D musimy czekać na kamerka ;)

Edytowane przez ninis