Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] ile defa i jaki lvl

Szlagaag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Mam takie pytanie.

Posiadam 42 mentala

Sine m3 duchowe m2.

Eq Smocza +9, bojowa +9, żelak +9, Ebo +9, butki 1k pż, bransa 2k pż i rib +9 śr 23% potwora i śmierci +3

łącznie posiadam 343 defa z silnym 477 .

Moje pytanie brzmi tak.

Ile musze mieć defa aby ogarnąc spota szponów w v1 .

I co zmienić w eq abym ogarniał tam.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

@up

A co daje więcej expa ?

Duże ezo czy BO ?

ezo przed swiatynią oczywiscie

DOBRA BO.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Opublikowano

w eq nie musisz miec nic poniewaz nie dzialaja zadne bony na v1/v2 dziala tylko krytyk, przeszywka na 42 lvl nie ma szans zebys ogarnal spota w v1 musialbys miec z 520+ defa .

Pomogłem ,Daj Plusa ++

zakaz umieszczania linków do zewn. stron

Opublikowano

Eh, ludzie kur** jak się nie znacie to nie piszcie.

Kolego w Kamerze ustawisz sobie 150 attack speed i lecisz cały spot z buffkiem. Wystarczy błogo m1. Ja WP przy 440 defa ogarniałem tak full spot z 9k PZ.

Aha i włącz sobie to, żeby nieodlatywały Ci mooby ;)

2l6yat.jpg

Opublikowano
Kolego w Kamerze ustawisz sobie 150 attac

Nie gramna kamerze -.-

Bo to ście...o jest ;)

Wejdziesz do m1 ustawisz na tym sklepik banik na 30 dni.

To gdzie expić BO czy coś innego co wiecej expa daje. Znacie coś ?

Opublikowano

No to dziwnego tego Moda masz :P Po prostu źle blokujesz ;) Napisz na PW jakbyś chciał :D

A co do expa skoro nie chcesz moim sposobem to spróbuj cały spot BO. A potem tak gdzieś 45-46 na ezo w świątyni. Jak wbijesz 50 to wbijaj na ostatni spot na deski :D Mi tam tak bodzie leciały, że... ;D

2l6yat.jpg

Opublikowano

W v1 na szponach musisz mieć bynajmniej 600+defa żeby ogarnąc spota ;)Exp na bo do 50 a potem do 55 w światyni .

bez przesady ja sura WP na 42lv brałem całego spota szponów(z mniejszą ilością defa...)

co do expa to polecam na BO spota bo % dużo a i na dropie zębów itp można zarobić ;)

yyakuza.jpg

Opublikowano

na pl cały spot bo nie bądź smieszny.. pamietam jak tam grałem to nesoy przylatywały i albo zrobily pt i ksuli albo ksuli dopóki ich nie wezme do pt...

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

exp najlepiej bedzie Ci szedłna BO . Zrób nocke ^^, wtedy spociki wolne, i zabieraj tak spota całęgonp w jinno, potem jedz szybko do chunjo zabij tam spota i shinsoo ;p

tak bedzie najszybciej.

Albo rozwiązanie 2. Zrób buffka :) na buffie spokojnie ograrniesz spota ..

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...