Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Metin2 pl nie chce sie wlaczyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wlaczam metka normalnie bez moda wyskakiwal mi blad create proces system nie moze odnalezc okreslonej sciezki. Weszlem na forum metka i zobaczylem ten temat http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board220-problemy-techniczne/board278-pomoce-i-rozwi%C4%85zania-problem%C3%B3w/651489-torrent-patch-znane-problemy/ (Blad numer 3). Metka moge wlaczyc tylko modem kamera, tyle ze wole normalnie, bo juz mi 1 konto zablokowali za moda. Jak naprawic ten blad? Jak cos to mam windowsa viste.

xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Spróbuj storenotować Metina z wyłączonym Antywirusem ... Bo antywirus często zjada torrentowane pliki , co doprowadza do crashowania owego programu , który nie może ukończyć pracy :)

Opublikowano

@2UP

Co ty nie powiesz? o.O ... Skończ to spamowanie w tematach w których nie masz pojęcia. Twoje jedyne porady to :"przeinstaluj metka", "storrentuj", "uruchom ponownie".

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Może nielicznym. Najpierw trzeba się dowiedzieć co to naprawdę jest "przeinstalowanie" co to daje. Uwierz mi to nie jest sposób na wszystkie problemy. Tak na przyszłość. Oczywiście pomagaj dalej, ale jak już pomagasz to przeanalizuj dokładnie temat i nie wymyślaj teorii "dlaczego to nie działa" :)

sygnahex.png

muzyka :x.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...