Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Znikające drony

xaforib

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam mały problem z moimi dronami - po przeskoczeniu przez portal, użyciu cpu albo zalogowaniu się moje drony są ukryte... tak jakbym miał wyłączoną opcję "Pokaż drony". Drony innych graczy widzę, a moje pojawiają się dopiero po wejściu w ustawieniu i kliknięciu zapisz.

Chciałbym się zapytać czy wy też tak macie i czy da się to rozwiązać "na stałe" - po prostu żeby cały czas nie zapisywać ustawień.

@EDIT

Da się edytować tytuł? Chciałem napisać "[Problem] Znikające drony]" albo coś tego typu a zapisało się samo "[Problem]"

Edytowane przez xaforib
headerlogoc.png

Opublikowano (edytowane)

Ja jak jeszcze używałem pokazywanie dronów to miałem normalnie od razu były po przejściu przez portal. I polecam ci odznaczyć opcje pokazywanie dronów bo one aby przeszkadzają najlepiej jest jak masz aby pokazane ile ma dronów i jakich.

wyobraź sobie 10 - 15 osób którzy są "na sobie" z dronami trochę dużo dronów nie ? i wątpię czy byś wiedział kto ma jakie, dlatego paseczek zajmuje mało miejsca i jest bardzo przydatny.

Edytowane przez MonsterWarriorX
Opublikowano

@up ja uważam zupełnie przeciwnie , drony jak sie ma powiedzmy 8i tą są bardzo fajne do tego na 6lvl. A drony w zupełnosci nie przeszkadzają. Można przez nie bez problem zaznaczyc czlowik

aa i jak wszyscy staną na sobie , to tego paska też nie widac.

Opublikowano

Mam pytanie.

Obecnie mam 3 iryski i 55k uri. Opłaca się kupować Pet'a? czy lepiej poczekać aż wszystko będzie kupione (mam na myśli 5 irysków + 11 BO2)?

Poza tym czy pet pomaga w dobywaniu paczek?

headerlogoc.png