Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno KBota

MisterChoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jeśli zakupie KBota ze strony www.kbotik.com to jeśli dam wiecej pieniędzy(znaczy PSCard o wiekszej wartości) żeby jeszcze zmienić licencje na inne konto w drugim bocie to dostane te 20E tylko na bota czy dostane tyle za ile dałem PSCard czyli 25E jeśli dam za 100zł?

Opublikowano

Nic nie zrozumiałem, strasznie chaotycznie piszesz.

Piszesz do dealera, żeby ci doładował customer. Podajesz customer id oraz nr kuponu. I on Ci dodaje na Twój customer daną ilość euro, która ty wykorzystujesz jak chcesz.

Opublikowano

Licencja do KBota bez Galaxy Gate kosztuje 5 Euro , czyli PSCard musisz kupić za 20 zł.

Licencja z Galaxy Gate kosztuje 15 Euro czyli PSCadr za 60 zł ( Najlepiej 3x za 20 zł )

Piszesz wtedy do rusków tam na skype najlepiej ze chcesz kupić kbota i piszesz z gg czy bez gg . I on cie prosi o cusomer'a czyli taki numer id bota i o kody . Przesyłasz mu to i już gotowe : ) Tylko oczywiscie piszesz tam po angielsku wszystko , i mam nadzieje ze wiesz jak tam wszystko ustawić żeby działało.

Opublikowano

Hmm... nie wiem jak to działa ale chyba on może pobrać np. z tych 100zł 60 i zostanie Ci 40 . Ale ja dokładnie nie wiem . Ale napisz do niego, że chcesz żeby zabrał tylko 15 euro czy coś w tym rodzaju .

Opublikowano

Doładuje ci 25E a ty zrobisz sobie z tym co chcesz.

Wykorzystasz 15E a 10 będzie czekac sobie dalej na twoim koncie

imetin_logo.png

Opublikowano

Doładuje ci 25E a ty zrobisz sobie z tym co chcesz.

Wykorzystasz 15E a 10 będzie czekac sobie dalej na twoim koncie

A według mnie jest to nielegalne... To tak jakbyś w sklepie chciał 1kg szynki, a dostał 1.5kg i zapłacił tyle, co za 1.5kg i nie miał możliwości wyboru. Myślę, że wystarczy porozmawiać. Jeśli nie znasz na tyle angielskiego, to mogę pomóc.

Opublikowano

A według mnie jest to nielegalne... To tak jakbyś w sklepie chciał 1kg szynki, a dostał 1.5kg i zapłacił tyle, co za 1.5kg i nie miał możliwości wyboru. Myślę, że wystarczy porozmawiać. Jeśli nie znasz na tyle angielskiego, to mogę pomóc.

Ale zauważ żeby musiał wygenerować kod o wartości 40 zł.

Więc musiałby mieć terminal do zakupu kart PSC.

A wątpie żeby miał...

Opublikowano

A co jest legalnego w bocie :O

Nie chodzi o to, czy jest on legalny, czy nie. Jest to aplikacja. A kupno aplikacji, a sama aplikacja to dwie różne rzeczy...

Ale zauważ żeby musiał wygenerować kod o wartości 40 zł.

Więc musiałby mieć terminal do zakupu kart PSC.

A wątpie żeby miał...

Widzę, że nie wiesz o co w tym chodzi. Kupowałeś coś kiedyś bezpośrednio przez PSC, nie dając nikomu, tylko wpisując kod? Wygląda to tak, że w specjalne miejsce wpisujesz kod, nad tym masz podane, ile z "konta" Ci zabierze. Jeśli jest on dealerem Kbota, to może sobie ustawić, jak wiele ma mu zabrać. Bo to tak, jakbyś na allegro przelewem nie mógł zapłacić 100zł, tylko zabrało by ci całą wypłatę ;)

Opublikowano

To nie łatwiej już po prostu dać PSC tyle ile się należy ? Jak chcesz Kbot no GG to kupujesz za 20zł, jak chcesz KbotGG to kupujesz 3x 20zł = 15euro. Itd.. Jak tak robie i nie ma z tym żadnego problemu u Ivana.

ref

Opublikowano

Nie rozumiem Was jak doładuje se konto za 100 zł to jest 25 euro czyli będzie miał 25e w kbotcc i będzie mógł sobie zrobić z tym co chce >.< To nie jest tak, że za 60 zł licencja gg i 40 zł przeprada

Opublikowano

Podsumowując - chuja wiecie o płatnościach, tyle co z gier i tyle... Widać mało jest osób na tym forum, które chociażby przez PSC bezpośrednio płaciły. Nie, nie zabierze Ci wszystkiego, tylko musisz mu powiedzieć, ze chcesz 15E a nie 25E i że na PSC jest 25E...

Opublikowano

No nie wiem czy jak mu dasz PSC to ci zabierze 60 i zostawi 40... Niby jakim sposobem?

Pytałem się kiedyś Ivana i mówił, że nie ma takiej mozliwości...

Opublikowano

Z tego co wiem, to jest opcja podziału, ale tylko w Ukash. Nie używam PSC więc nie wiem jak to z tym jest.

Na stronie Ukash rejestrujesz się. Po zarejestrowaniu logujesz się. Następnie wchodzisz w ToolKit > Split. Tam podajesz swój nr kuponu i wybierasz na jakie kwoty ma Ci go podzielić. Ot cała filozofia.