Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić serwer minecraft

mikus13524

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam firmy wyżej, tylko płatności sms poza tym jak dla mnie to krzak. Nie mają zarejestrowanej firmy, mogą zwinąć interes w każdym wypadku.

Gamepix - również nie polecam. Człowiek który zajmuje się tym sam odsyła mnie do działu technicznego, który nie istnieje - panel to już masakra, w ŻADNYM wypadku.

Shooters.pl - polecam jak najbardziej, obecnie posiadam serwer 20 slotowy minecraft i kilka serwerów counter strike, serwer minecraft jest wciąż full. Jeszcze nigdy nie crashowało serwera, lagów 0. TOTALNE 0! POLECAM!

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam

Craftserver.pl

Plusiki

- Duży Wybór serwerów

- Tani

-Płatność rużnego wyboru nawet sms

-Własne ip na zamówienie

-Serwer Głosowy

Wady

- Częste resetowanie serwerów ( rużnie to jest )

Pozdrawiam!

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

A ja będę oryginalny i powiem, że najlepszy będzie VPS. Kup sobie VPS na np. webh.pl a nie CraftServery i inne. Na VPS masz pełną kontrolę nad serwerem dodatkowo możesz postawić serwer TeamSpeak itd.

A jeżeli nie znasz się zbytnio na Linux to polecam Ci hosting MineServ.eu lub OwnServer.pl (z polski).

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...