Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze przygody na MPC Forum.

Diosminex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wasze.png

Witam wszystkich użytkowników korzystających z największej platformy cheatowej w Polsce, na myśli mam forum mpcforum.pl

Widziałem wiele osób, a właściwie profili gdzie pisaliście o swoich przygodach, jak to zostaliście kidmodami, i jak ich traciliście..

Ale to było za mało, często informacje tam podane były zbyt małe aby przykładowo więcej się dowiedzieć o twojej przeszłości

a wiele osób z mpcforum chciało by wiedzieć jak inne osoby się wzbiły, tak chcę prawie każdy.

Otóż że ja założyłem temat pierwszy wypowiem kilka swoich słów na ten temat, a moderatorów w razię

jakiegokolwiek spamu proszę o kasowanie.

Moja przygoda

Wiecie, zarejestrowałem się tutaj dokładnie dwa dni temu. Miałem wiele kont ale nie będę zdradzał swoich

starych tożsamości. Na forum wszedłem bo potrzebowałem kodu do pewnej gry, akurat znalazłem i wyszedłem.

Następnie napisał do mnie razor130, czy nie lepiej będzie gdybym został na dłużej i skończył ze starą tożsamością, tą

która nękała i bawiła się oraz manipulowała w świecie mpcforum? Tak zrobiłem, dziękuje właśnie jemu, że naprowadził

mnie na dobrą drogę. Jako że znałem się troszkę na grach za swój pierwszy cel polecił mi razor130 właśnie Warrocka,

chociaż mój internet jest za słaby by grać w tą grę, odpuściłem i nie przywiązywałem się do działu. Następnie pomyślałem -

"Czemu by tak nie zasiedzieć w dziale Single Player". Na dziale znam się doskonale, większość gier przechodziłem bez kodów,

typu GTA 4, San Andreas, F.3.A.R Trzecią część, i tak postanowiłem że tam zostanę. Od daty rejestracji nabiłem prawie 235 postów

co dla was może być dziwne, i możecie mnie zaraz nazwać albo spamerem nabijającym posty, albo no-lifem który próbuje tu coś osiągnąć.

Stanowczo zgadzam się z wami, gdyby jakaś osoba specjalnie dodawała kody aby sobie nabić posty również tak bym ją nazwał, lecz ja to robię

bo lubię pomagać innym, wiąże się to z sumiennością i starannością.

Wiem że na pewno gdy prześcignę wielu z was w postach zaczną się wyzwiska.. ale co was obchodzą te głupie posty? To tak samo jak bym wypowiadał

jakieś zdanie w życiu, a wypowiedziałem ich masę.

Myślę że wy też dodacie swoje kilka zdań od siebie,

Pozdrawiam,

Diosminex.

OndteAw.png

Opublikowano

Zarejestrowałem się tu marzec 2010rok, grałem jeszcze w wtedy w metina ( byłem młody i głupi ^^ ) i na początku nie przywiązywałem się do forum , ale po miesiącu zacząłem regularnie bywać i się śmiać z niektórych ... Zazwyczaj byłem tylko w dziale metin2 , ale się wyeksmitowałem do minecrafta , potem tu :D

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Nie pamiętam mojej historii, ale na początku udzielałem sie tylko w NosTale bo nie wiedizałem ze są pogaduszki, no i wtedy dział nostale nie był zaszmacony, był spokój, cisza, wszyscy grali na PL'u , chętnie pomagałem, nawet napisałem mega tuta. A teraz sie zeszmaciło i udzielam sie w pogaduszkach :x

Swoją drogą, jak sie ktoś dowie ze to twoje nowe konto dostaniesz perma :|

63989389769756300986.png

Opublikowano

Nie pamiętam mojej historii, ale na początku udzielałem sie tylko w NosTale bo nie wiedizałem ze są pogaduszki, no i wtedy dział nostale nie był zaszmacony, był spokój, cisza, wszyscy grali na PL'u , chętnie pomagałem, nawet napisałem mega tuta. A teraz sie zeszmaciło i udzielam sie w pogaduszkach :x

Swoją drogą, jak sie ktoś dowie ze to twoje nowe konto dostaniesz perma :|

Ja tez to pamietam...

I juz po 10 postach o kida sie ubiegałeś xD

i tak wolałbym cb niz usama :P

­

Opublikowano

Wiecie, zarejestrowałem się tutaj dokładnie dwa dni temu. Miałem wiele kont ale nie będę zdradzał swoich

starych tożsamości.

Szykuj się na bana.

RAsfepN.png
Opublikowano

Przeze mnie moderator i kidmoderator MapleStory stracili stanowiska, a ja wszedłem na ich miejsce.

Raz miałem ogromny flame z Mouthainsem(kilka dobrych stron w AZ), nawet moderatora przez to straciłem, ale wygrałem, Mou musiał przeprosić i moda odzyskałem.

Więcej mi się nie chce mówić, bo ogólnie dużo tutaj przygód miałem.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Polecam zobaczyć co na MPC działo się kilka dobrych miesięcy temu. Wystarczy wejść na MPCLeaks(kropka)pl. Ale to były stare czasy, na MPC teraz jest już o wiele lepiej :D

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Polecam zobaczyć co na MPC działo się kilka dobrych miesięcy temu. Wystarczy wejść na MPCLeaks(kropka)pl. Ale to były stare czasy, na MPC teraz jest już o wiele lepiej :D

Akurat to pamiętam, jazda była niesamowita.. Nawet słuchałem tego podcastu.. ;)

OndteAw.png

Opublikowano

Z mojej perspektywy widzenia? Nie za bardzo, widocznie każdy tutaj wbija aby nabić sobie posta. Integrujcie się i napiszcie coś kreatywnego. <_<

OndteAw.png

Opublikowano

Ja też wbiłem, dostałem perma za 100%, załozyłem nowe konto dostałem kida w metinie, potem zrezygnowałem, ktoś wjebał mi się na konto, potem pomagałem w cs i dostałem kida bez podania, a potem moda.

Tu miałem z 3 permy [na te konto]

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

weszłem na Mpc na chwile ,chwile potem zostałem na dłuzej ,a teram mówią do mie Userze ;d

ironmane.png

1293724352-U124874.png

Robię sygnatury zlecenia PW

Opublikowano

Ja na mpc od 2009 r pamietam stara strone inoe czasy pamietam wielki rospierdol na mpc mialem konta youtube2/3 ale hasla zapomnialem dla tego teraz mam youtube4 gralem w metka gram w mc oraz udzielam sie od 3 mies w pogaduszkach

post pisany z telefonu

Opublikowano

Zarejestrowałem się sami widzicię kiedy (profil :P) tylko po parę botków do paru gier. Potem zacząłem robić prywatne serwery i wpadałem tu częściej a to po tuta a to po pomoc. Później zacząłem ciekawić się programowaniem i z noobka stałem się początkującym programistą ;) poza html i podstawami css nauczyłem się podstaw języka skryptowego AutoIT a potem jakoś nauka poszła sama i teraz dzięki MPC wystartowałem w kierunku programistyki - javascript z ciekawości, c++ z chęci, python z przypadku. Poza tym większość popularnych języków znam z nazwy i wiem tylko, że są xD obecnie staram się być zwykłym userem, siedzę w działach Pogaduszki, Minecraft, privy w Metku i działy związane z programowaniem. Oczywiście zaglądam też... tu i ówdzie... ale w wiele gier nie gram więc większość działów mnie nie interesuje :P nie robię sobie nadziei na jakąś karierkę jako mod, nie potrzeba mi tego. Mam tylko zamiar szukać tu pomocy w różnych problemach no i co najważniejsze - pomagać userom jeśli tylko będę umiał. Po to tu jestem :)

Opublikowano

11 miechow od rejestracji - 3x kid mod ca, 3x mod ca, 2x mmt 2x gold member. Od jakiegos czasu MML. Masa afer, niedomowien i skandali.

Jakos idzie.

btw. Kto nie slyszal tego podkastu?

Opublikowano

11 miechow od rejestracji - 3x kid mod ca, 3x mod ca, 2x mmt 2x gold member. Od jakiegos czasu MML. Masa afer, niedomowien i skandali.

Jakos idzie.

btw. Kto nie slyszal tego podkastu?

Ja z dwa razy słuchałem ^^

Ten podcast usunięty został ;<

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...