Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB][24/7][WL][NON PREMIUM / PREMIUM][DEDYK]Minecraft GameFreedom

MinecraftGF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

33213722471064228615.png

Nazwa serwera: Minecraft HellGround

Adres serwera: mineip.hellground.pl

Typ serwera: Beta

Max. ilość graczy: 130

Modyfikacje:

ChestShop, BookWorm, ChopTree, CreeperHeal, WhiteList, Essentials, KiwiAdmin, LWC, MagicCarpet, PetitionPlugin, WorldEdit, WorldGuard, mcMMO, Towny, Dynmap

Opis serwera: Minecraft GameFreedom to serwer twórców polskiego serwera World of Warcraft HellGround. Nasza Administracja jest w pełni profesjonalna! Posiadamy grupę Developerów, którzy pracują nad poprawieniem wszelkich bugów gry.

Tylko u nas odczujesz grę bez lagów!

Serwer dedykowany:

Procesor: Intel i7 4x 2(HT)x 2.66+ GHz 64 bits

RAM: 24GB

HDD: 2000GB

Łącze: 100 Mbps

IP: mineip.hellground.pl

To daje nam dużą stabilność serwera!

Pozostałe dane dotyczące serwera:

Wersja: 1.8.1 Zmiana!

Typ serwera:Survival + RolePlay (SURV/RP) Zmiana!

Typ gry: Non Premium+Premium

PvP: wyłączone

Potwory: włączone

Zwierzęta: włączone

Utrata HP: włączona

Mapy: Pustka (spawn), Terra (mapa glowna), Pieklo (nether)

Informacje na temat WhiteListy:

Przed złożeniem podania prosimy zapoznać się z:

- Regulaminem serwera

- Taryfikatorem kar

Podania składamy wysyłając e-mail na adres: [email protected]

Treść maila powinna wyglądać następująco:

Temat maila: [WL] Twój nick

Wzór treści maila (zaznacz, skopiuj i wklej w mail):

Początek ------------------------------>

Nick w grze :

Imię :

Napisz coś o sobie :

Od jakiego czasu grasz w MineCraft-a? :

Czemu wybrałeś ten serwer? :

Twój nick (login) na forum HellGround.pl :

Czy czytałeś nasz Regulamin i akceptujesz go? :

Czy czytałeś nasz Taryfikator kar? :

Czy wiesz, że serwer działa dzięki dotacji (na górze strony)? :

---------------------------------------------------------------------------

Ile działek w mieście, może zająć gracz? :

Czy można tworzyć kopalnie w mieście? :

O czym mówi 5 pkt regulaminu „Postanowienia ogólne”? :

Ile punktów zawarte jest w Regulaminie pod zapisem „Rozgrywka w Mieście”? :

Czy grasz/grałeś(aś) na innym serwerze GameFreedom (WoW/CS)? Podaj nick :

<------------------------------------- Koniec

Wniosek zostanie natychmiast odrzucony gdy:

- Będzie odbiegał od w/w wzoru.

- Nazwa meila, będzie inna niż zaprezentowana tutaj.

- Na któreś pytanie gracz nie udzieli odpowiedzi, lub nie skopiuje do meila, któregoś pytania.

- Gracz wyśle więcej niż jedno podanie i zacznie spamować skrzynkę meilową.

- Gracz zacznie spamować skrzynkę PM na forum ADM/MOD odnośnie podania.

- Gracz zacznie spamować forum tematami, co z jego podaniem.

- Gracz zacznie spamowac ShoutBox pytaniami o swoje podanie.

- Gracz nie posiada konta na forum i nie odpowie na pytanie: Twój nick (login) na forum HellGround.pl

- Gracz został zbanowany.

- Nick gracza, będzie przypominał nick kogoś z ekipy Administracyjnej.

- Nick gracza, będzie zawierał w sobie znaki specjalne np. @ # $ . , %^&*( ) [] spacje itp.

- Nick gracza, będzie zawierał wulgaryzm etc.

- Nick gracza, będzie zbyt prosty (np. Lukasz, Jozek, Graczmc itp.) *

Gracz zamiast napisać na meil podanie, założy temat na forum, zostanie pozbawiony szansy gry.

Pamiętaj jaki podasz nick w meilu, bo na ten sam zostanie przydzielony Ci dostęp do serwera.

* Uwaga, prosimy wybierać takie nicki, które nie są popularne, inaczej może zdarzyć się tak, że osoba grająca już na serwerze, może nazywać się tak samo jak ty przez co nie zostaniesz dopuszczony do serwera. Nie polecamy tak prostych nicków jak „Mateusz” „Ogar” „Owned” „Lolek” „Kubek” itp, prosimy o więcej kreatywności, takie nicki jak w/w nie zostaną pozytywnie rozpatrzone – wymyślajcie trudniejsze nazwy postaci.

Administracja po pozytywnym rozpatrzeniu twojego meila (podania) odpisze Ci krótkie „Dodany” lub „Ok” , jeżeli po 72h. nic nie odpisze, to będzie to równoznaczne z odrzuceniem twojego podania (meila), po tym czasie, będziesz mógł ubiegać się po raz drugi o miejsce na serwerze, tylko przyłóż się bardziej…

Dodawanie do white-listy i rozpatrzenie podania, może potrwać od minuty do 72 godzin, w skrajnych przypadkach dłużej. Jeżeli nawet przejdziesz poprawnie weryfikację, może zdarzyć się tak, że będziesz musiał/a jakiś czas odczekać (zależy kto rozpatruje podania), gdyż po „uzbieraniu” większej grupki osób whitelista zostaje odświeżona.

Każdy rodzaj spamu/pytań na forum i nie tylko odnośnie: „Dlaczego moje podanie zostało odrzucone?” itp, będzie się kończyło całkowitą blokadą na forum, plus całkowitym zakazem gry na serwerze (podanie takiej osoby nigdy nie zostanie już rozpatrzone pozytywnie).

Serwer działa od: 03-07-2011r. Dnia 29-09-2011r. Został on zaktualizowany do wersji 1.8.1

Na serwerze są prowadzone Eventy!

Posiadamy kanał LIVEhelp na Mumble! Dzięki czemu można się szybciej skontaktować z naszą Administracją.

Mamy mapę serwera na stronie!

Dzięki tej mapie, możesz zobaczyć jak nasz świat wygląda.

Administracja dba o jego estetykę, dlatego jest on wyjątkowo zadbany.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Stworzyliśmy gracza, dzięki któremu będzie można obejrzeć nasz serwer in game jeszcze przed złożeniem podania na White Liste.

Postać ma nick TestPlayer

Ma ona wyłączoną możliwość budowania, kopania, pisania oraz zmiany hasła. Posiada jedynie komendę /spawn dzięki, której będzie można wrócić z odległych miejsc do miasta.

Login: TestPlayer

Hasło: test1234

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

61571228593201832378.png

Wkrótce Aktualizacja!

Absolutny zakaz kopiowania całości lub części prezentacji!

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepszy polski serwer Minecrafta, na stracie serwer było 150 osób online, do tego w kolejce 300 szok! Największy priv w europie, jak nie na świecie to był i to polski! szkoda że dali WL i przez to drastycznie spadła liczba online, za to wzroslo super klimat serwera i porządek jest! GameFreedom to także największy serwer World od Warcraft Polski na patchu TBC, który stoi już 3 lata, naprawde warto tu grać, serwer meeega!

Opublikowano

Dodaj _gAc_

Specs:

Intel Core i7 6700k 4GHz | MSI B150 Gaming M3 MSI Armor Geforce GTX 1060 6GB OC DDR5
DR4 16GB 2400 MHz HyperX Fury Black (2x8GB, CL15) | Be Quiet! Pure Power 9 600W
SSD Kingston Suv400s37|240g / Western Digital WDC 1TB
Windows 10 Pro x64

Opublikowano

Wow i jeszcze raz WOOW

z opisu wygląda lepiej niż mycraft

up wysłałem podanie dziś o 12 ile ty czekałeś? ja już 10h mam nadzieje że jutro będę dodany chyba że odrzucili, mam nadzieje że nie

na serwie nie ma rezerwowania działek co nie? bo bym chciał ja rezerwacje i obok ze 2 osoby żeby były zarezerwowane bo koledzy tez czekają ;D

z opisu serwer świetny więc polecam tylko szkoda że nie pisze kto odrzucony kto dodany kto właśnie oceniany, na stronce powinno być że automat wysyła e-mail z numerkiem a na stronce pisze który jest właśnie oceniany bo wtedy wiadomo odrazu że można sie spodziewać listu

jeśli mnie nie przyjmą za 1 to mogę za 2 razem spróbowac?

bo mają 72h więc poczekam te 3 dni jeśli w tym czasie nic to wysyłać kolejny?

czy za takie coś moge zostac nie przyjęty? bo nie wiem czy dobrze napisałem

Początek ———>

Nick w grze : (cenzura)

Imię : (cenzura)

Napisz coś o sobie : uwielbiam budować domy z wełny o śmiesznych kształtach(nie mam na myśli 18+ jak coś)

Od jakiego czasu grasz w MineCraft-a? : najpeirw grałem 2 miesiący na piracie a potem udało mi sie nabyc orginalnego a w orginalnego gram ponad 4

Czemu wybrałeś ten serwer? : Po reklamach i samym wyglądzie serwra widzę że jest porządny

Twój nick (login) na forum GameFreedom.pl : (cenzura)

Czy czytałeś nasz Regulamin i akceptujesz go? : Czytałem i Akceptuję

Czy czytałeś nasz Taryfikator kar? : Czytałem i się nie boje ;D

Czy wiesz, że serwer działa dzięki dotacji (na górze strony)? : Wiem lecz puki w niego nie zagram to nie dam dotacji może potem, polecam dodac reklamy które po kliknięciu dają kilka groszy na serwer, to ja bede mógł klikać co dziennie po kilka set razy jak i inni gracze

————————————-

Ile działek w mieście, może zająć gracz? : posłużę się cytatem "Gracz zajmuje tylko jedną wolną działkę." czyli 1

Czy można tworzyć kopalnie w mieście? : "Gracz nie może budować wieży/tuneli w mieście o wymiarach 1×1." czyli nie

Do czego służy komenda /ob i gdzie ją można używać, a gdzie nie? : po rozszerzeniu skrotu OB mogę się domyśleć że to coś typu przejięciu bloków poszczególnych, jesli się nie mylę jest to np: zabezpieczenie hasłem czy czymś innym czegoś co nie jest nasze lub poprostu przywłaszczenie tego co nie jest tolerowane, jesli źle to zrozumiałem prosze dać link lub cytat z wytłumaczeniem ob, z góry dziękuję, mam nadzieję że nie musze od nowa pisać podania gdy nie wiem DOKŁADNIE lub się mylę co to OB

O czym mówi 5 pkt regulaminu „Postanowienia ogólne”? : "5. Gracz ma obowiązek zapoznania się z regulaminem i przestrzegania go." mówi o tym że musze przestrzegać regulaminu. Cytat "3. Nieuzasadnione użycie funkcji Own blocks (/ob) będzie karane (patrz taryfikator kar). W tym: zabronione jest używanie /ob na cudzych działkach, w kopalniach, w miejscach publicznych (cała mapa to miejsce publiczne jak np. wymienione wcześniej kopalnie, oprócz Twoich działek i budowli) oraz w miejscach mogącym utrudniać rozgrywkę innym.".

Ile punktów zawarte jest w Regulaminie pod zapisem „Rozgrywka w Mieście”? : 21

Jaki wymiar kary przewiduje Taryfikator kar, za nieuzasadnione użycie funkcji /ob? : Nieuzasadnione użycie funkcji Own blocks (/ob): ban 7 dni.

Czy grasz/grałeś(aś) na innym serwerze GameFreedom (WoW/CS)? Podaj nick : nie stety nie gram w takie gry, przepraszam

jeśli dobrze all to powinienem się spodziewać chyba przyjęcia co?

już sie doczekać nie mogę, szkoda że nie ma czegoś takiego że ktos kto ma premium dostaje coś jak PÓŁ VIP bo niby zakupił gre a to też jakiś wydatek

są filmiki na YT o tym serwie? chętnie bym przeglądną zanim zaczne grac bo na forum przeczytałem każdy dział, a są JOBSY? bo bym był bardzo ucieszony z tego albo questy albo mcmmo, przydała by sie CAŁA lista pluginów nie tylko skrawek typu anyxray

@edit co znaczy Bump. ?

@edit

znalazłem jedynie 2 filmiki co nie jest zadowalające, to znak że ktoś musi zacząć je kręcic puki ich nie ma ;D

@edit

do serwa potrzebny jest wasz launcher z waszej strony czy mogę swojego orginalnego MineCrfta uzywac?

@offtop

kiedy 1.8? juz za tydzień albo wczesniej jakos tak?

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Postaramy się odpowiedzieć na wszystkie Twoje pytania.

na serwie nie ma rezerwowania działek co nie? bo bym chciał ja rezerwacje i obok ze 2 osoby żeby były zarezerwowane bo koledzy tez czekają ;D

Odp. Nie, na naszym serwerze nie ma możliwości rezerwowania działek. Chociaż jest sposób abyście mogli znaleźć się koło siebie! Z racji tego, że mamy do dyspozycji graczy 3 miasta. Jeżeli upatrzycie sobie działkę - piszecie Ticket w grze do Moderacji, w którym ma znajdować się numer działki, który chcecie zająć. (Numer jest na każdej tabliczce, na terenie działki). Działka pusta to działka z samym numerem na tabliczce, bez nicku właściciela.

jeśli mnie nie przyjmą za 1 to mogę za 2 razem spróbowac?

Odp. Tak, możesz spróbować pisać kolejne podanie. Tylko pamiętaj żeby wnikliwie sprawdzić co w poprzednim było nie tak.

bo mają 72h więc poczekam te 3 dni jeśli w tym czasie nic to wysyłać kolejny?

Odp. Jeżeli zależy Ci na grze u nas to - Tak

czy za takie coś moge zostac nie przyjęty? bo nie wiem czy dobrze napisałem

Odp. Niestety, Twoje podanie zostało odrzucone z powodu błędu w części drugiej podania.

są filmiki na YT o tym serwie? chętnie bym przeglądną zanim zaczne grac bo na forum przeczytałem każdy dział, a są JOBSY? bo bym był bardzo ucieszony z tego albo questy albo mcmmo, przydała by sie CAŁA lista pluginów nie tylko skrawek typu anyxray

Odp. Nie ma filmów na YouTube, ponieważ gracze nie bardzo chcą je tam dodawać, a Administracja oraz Moderacja starają się aby serwer działał jak najlepiej i mają pełne ręce pracy. Nie jest to serwer Role Play więc nie ma "JOBSÓW" jeżeli o to chodzi.

@edit co znaczy Bump. ?

Odp. "Bump." jest to odświeżenie tematu. Staramy się, aby nasz serwer nie przepadł w stercie tematów.

do serwa potrzebny jest wasz launcher z waszej strony czy mogę swojego orginalnego MineCrfta uzywac?

Odp. Możesz używać oryginalnego Minecrafta, luncher jest przeznaczony jedynie dla graczy Non-Premium.

Mamy nadzieję, że satysfakcjonują Cię nasze odpowiedzi.

Opublikowano

ok czyli muszę poprawić opis z ob jesli się nie mylę

gdy by były jakieś bledy prosze je podać, mam nadzieje że rano będzie podanie przyjęte

Nie jest to serwer Role Play więc nie ma "JOBSÓW" jeżeli o to chodzi.

a są questy albo sklepy? sklepy mam na mysli nie tylko skupy wegla żelaza redstone czy diamentów ale też np: trzciny kaktusów, piasku, wood'u, cobbla czy innych

może powstanie drugi takjakby serwer RPG ? ale jak zwykle musi byc pvp włączone bo ja go nie lubie jak sobie wychodze z miasta a tu ktoś sie na mnie czai, powinny byc do tego areny

"Bump." jest to odświeżenie tematu. Staramy się, aby nasz serwer nie przepadł w stercie tematów.

z moimi postami to nie przepadnie, ja będe aktywny jesli jest to konieczne

Mamy nadzieję, że satysfakcjonują Cię nasze odpowiedzi.

moga być ;D tylko może ta odp. z jobsami i podaniem mało satysfakcjonująca, trudno taki los

@edit

jesli sa skupy to dobrze bo zawsze się przyda, jest w ogole plugin Iconomy? bo na kazdym serwerze jest więc tu pewnie tez, oby nie było że trzeba własne sklepy tworzyć bo wtedy to naprawde ciężko, wtedy zostają questy albo nic ;( mi nigdy ze sklepami nie szło

Opublikowano

Popraw OB i Kopalnie w mieście.

P.S.

Nie będziemy już wytyczać nikomu błędów w WL. Powinniście sami wiedzieć co jest źle, jeżeli dokładnie przeczytaliście regulamin znajdziecie taką informację.

Edit:

a są questy albo sklepy? sklepy mam na mysli nie tylko skupy wegla żelaza redstone czy diamentów ale też np: trzciny kaktusów, piasku, wood'u, cobbla czy innych

Odp. Questów nie ma. Natomiast są sklepy zarówno te tworzone przez graczy oraz te, w których możesz sprzedawać nadmiar towarów.

może powstanie drugi takjakby serwer RPG ? ale jak zwykle musi byc pvp włączone bo ja go nie lubie jak sobie wychodze z miasta a tu ktoś sie na mnie czai, powinny byc do tego areny

Odp. Jeżeli chodzi o powstanie drugiego serwera - to nie mamy tego w planach. Przynajmniej na razie. Gracze mają areny oraz jest planowane włączenie pvp w tych miejscach.

jesli sa skupy to dobrze bo zawsze się przyda, jest w ogole plugin Iconomy? bo na kazdym serwerze jest więc tu pewnie tez, oby nie było że trzeba własne sklepy tworzyć bo wtedy to naprawde ciężko, wtedy zostają questy albo nic ;( mi nigdy ze sklepami nie szło

Odp. Skupy są jak wspomnieliśmy wcześniej. Plugin IConomy + ChestShop również są. Nie trzeba tworzyć własnych sklepów, ale jeżeli chcesz coś sprzedać to możesz otworzyć taki sklep.

Na naszym forum również znajduje się poradnik jak otworzyć sklep, więc nie powinieneś mieć z tym więcej problemów.

Opublikowano

Może i są wymagania co do przyjmowanych osób ale pamiętam co się działo na początku servera. Rzuciły się wtedy tłumy i Administracja nie miała jak tego opanować. Przez WL jest teraz o 1000 razy przyjemniej. Zawsze można porozmawiać z Moderatorami przez Petition (dla graczy WoWa - odpowiednik ticketów). Dodatkowo można z nimi porozmawiać na mumble w razie pilnej potrzeby (jednak wiadomo że nie siedzą tam 24h na dobę). Naprawdę widać, że zależy im by server był najlepszy. Jeszcze raz POLECAM

Opublikowano

całkiem przyjemnie sie tutaj z wami postuje nawet jesli godziny wysłania postu sa inne ;)

czyli znowu odrzucone ;(

ok znowu wyśle mam nadzieje że tym razem dobrze opisze problem bo wiadomo ze nie mozna robic koplani bo brzydko to wyglada, dziury 1x1 też i na dodatek wygladają na xray

Pytania:

Poco nam pieniądze na serwerze oprócz sklepów? jest coś tam płatnego? można zakupić 2 działkę?

Czy limit 25 sadzonek jest aktualny? bo nie wiem czy się nie mylę ale chyba pisało to że nie mozna miec wiecej niż 25, nie wiem dlaczego

@edit

juz powoli nie rozumiem wiec mam jeszcze kilka pytań bo chyba mogę je zadać

1. Gdzie można używać OB skoro cała mapa jest miejscem publicznym a nie wolno używac jej w miejscach publicznych.

2. skoro na własnych budowlach to gdzie mogę budowac te budowle? jesli trzeba na nie pozwolenie to administracja może dać cuba

3. Czy mozna poza miastem zrobić własna kopalnie? ale nie taką 1x1 tylko np: wysokośc 3 szerokość 3 długośc w schodkach do bedrocka, potem na dole tunele w strone przeciwna od miasta, można tak?

4. Mogę za kilku kolegów napisac podanie o WL bo chcialbym odrazu z nimi grać

5. Jaki jest warp do wolnych działek? /warp miasto2/3 ?

6. mozna wiedziec jakie sa komendy na serwerze? tak z ciekawości bez wytłumaczenia bo sugeruję że znam je

7. Chyba że mozna budowac daleko od miasta domy o byle jakiej wielkości w co watpie

8. patrze na mapie dynamicznej i nie widze działek dlatego zadałem pytanie w 7 pkt.

Opublikowano
Poco nam pieniądze na serwerze oprócz sklepów? jest coś tam płatnego? można zakupić 2 działkę?

Odp. W tej chwili nie wprowadziliśmy nic poza kupnem / sprzedażą surowców. Być może w przyszłości wprowadzimy np. Działki za pieniądze, lub możliwość używania ob.

Czy limit 25 sadzonek jest aktualny? bo nie wiem czy się nie mylę ale chyba pisało to że nie mozna miec wiecej niż 25, nie wiem dlaczego

Odp. Na naszym serwerze nigdy nie było takiego limitu.

Gdzie można używać OB skoro cała mapa jest miejscem publicznym a nie wolno używac jej w miejscach publicznych.

Odp. OB możesz używać poza miastami, jeżeli boisz się, że ktoś może Ci zniszczyć Twój budynek. Naturalnie Administracja / Moderacja nakładają Cuboid na ukończoną budowle jeżeli napiszesz Ticket, że go potrzebujesz.

skoro na własnych budowlach to gdzie mogę budowac te budowle? jesli trzeba na nie pozwolenie to administracja może dać cuba

Odp. Budowle możesz budować w odpowiedniej odległości od miast, teraz wynosi ona 50 kratek. Nie potrzebujesz pozwolenia na postawienie budowli, ewentualnie możesz poprosić o Cuboid kiedy ją ukończysz.

Czy mozna poza miastem zrobić własna kopalnie? ale nie taką 1x1 tylko np: wysokośc 3 szerokość 3 długośc w schodkach do bedrocka, potem na dole tunele w strone przeciwna od miasta, można tak?

Odp. Można zrobić poza miastem kopalnie, ale w jakim celu? Przecież mamy specjalnie do tego przeznaczoną mapę "Surowce". Chociaż, jeżeli koniecznie chcesz mieć ją na głównej mapie to musi to być obudowana, aby nikt tam nie wpadł oraz musi być umieszczona tabliczka z informacją, że znajduje się tam kopalnia.

Mogę za kilku kolegów napisac podanie o WL bo chcialbym odrazu z nimi grać

Odp. Podania na WhiteListe wysyłamy osobiście. Więc odpowiedź brzmi: nie.

Jaki jest warp do wolnych działek? /warp miasto2/3 ?

Odp. Warpów mogą używać jedynie posiadacze konta VIP. Pozostali gracze muszą dotrzeć do Miast metrem, lub na piechotę.

mozna wiedziec jakie sa komendy na serwerze? tak z ciekawości bez wytłumaczenia bo sugeruję że znam je

Odp. /home, /sethone, /spawn, /lwc, /online, /obx, /clearinventory, /tpaccept, /tpdeny, /tell, /help, /pe, /rules

Komendy dla VIP: /heal, /mc, /compass, /locate <nick>, /ch, /ch create, /ch join, /msethome <nazwa>, /mhome, /mlisthomes, /tpa <nick>, /tpahere <nick>, oraz wszystkie standardowe.

Chyba że mozna budowac daleko od miasta domy o byle jakiej wielkości w co watpie

Odp. Można.

patrze na mapie dynamicznej i nie widze działek dlatego zadałem pytanie w 7 pkt

Odp. Mapa dynamiczna jest domyślnie ustawiona na główne miasto, a na naszym serwerze są jeszcze 2, więc wolnych działek jest na prawdę dużo. Jeżeli dobrze poszukasz znajdziesz również w głównym mieście.

Opublikowano

dostałem wiadomośc zwrotna z ok

@edit

chyba jeszcze mnie nie dodaliście bo dalej nie ma mnie na WL , ale już zaraz będe :))))

Opublikowano

Na tym serwerze 5 minut po starcie bodajze w lipcu startowal, serwer zapelnij sie na FULL a limit bylo na 150, gralo wtedy 150 osob online do tego byly kolejki po 300 osob, byl to wtedy najwiekszy priv chyba na swiecie, przez ten natlok teraz serwer ma White liste i dlatego trudniej sie tu dostac i o wiele mniej gra osob, choc administracja jest super to trzeba ciagle nowych graczy wiec wbijajcie !!

Opublikowano

up łatwo powiedziec wbijajcie, skoro dziś mniej więcej w południe dostałem e-mail z serwa a w nim pisało to co do nych napisałem i OK wiec pomyslałem że mnie dodali i do tej pory nic ;(

jak dodadza to będzie super, oby dodali jobsy będzie lepiej

Opublikowano

ok dziekuje

mozna wiedziec czy biboy98 został dodany?

dlaczego ciągle pisze logging in a potem end of stream

@edit

pewnie bede musiał na waszym kliencie grać, ale na 100% bedzie widac skina bo to jest zapisane na stronce miencraft tylko i tak wole orginalnego uzywac

@edit

ok lece rano poszukam działki chyba że mnie zaloguje to znajde dzialke i pojde spac bo taki dzisiaj goracy dzien że az zmęczony jestem

@edit wszedłem bo był crash chwilowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...