Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot

VVidel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Otóż mam taki problem, ponieważ jeszcze wczoraj w moim Kbot CC moje ID świeciło się na zielono i było 4246 dni do końca licencji, a właśnie teraz rano chciałem sobie puścić bota, oczywiście ucieszony wpisuje dane, wybieram serwer i BUM twoja licencja wygasła. Szybko włączyłem Kbot CC i okazało się to prawdą. Nie wiem co robić bo 20zl poszło się pierdolić. I tutaj moje pytanie, czy da się jakoś napisać do Ivana i zapytać dlaczego tak się stało? Może ktoś z was miał już taki problem? Za przydatne odpowiedzi będą + lub - jak kto woli.

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

Jeżeli nic nie próbowałeś kombinować na lewo, to napisz do Ivana z problemem.. tylko mała rada, nie pisz chaotycznie, tylko staraj się to opisać w jednym zdaniu po angielsku i tak żeby dało się to tlumaczem poprawie odczytać.

ref

Opublikowano (edytowane)

Wysłałem mu coś takiego:

Hello.

I would like to file a complaint about Kbot. Well, yesterday evening (18/08/11) everything was fine, but today (19/8/11) when I turn on the bot when you log showed me the inscription: "Your license has expired" and was still valid 4245 days. My customer id: xxxxxxx, Account Id: xxxxxx I would be grateful if you answered me why I lost my license and, where possible I would like to recover it.

Yours VVidel.

PS I'm sorry you are for it as it is written, but I wrote it in google translate.

Mam nadzieje, że odzyskam moją licencje.

Edytowane przez VVidel

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

• 5 miesięcy temu...