Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Najlepsze bronie

D3m0n3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poprzedni moj temat zrobilem dla graczy niedoswiadczonych byly tam Podstawowe Bronie.

Teraz zdecydowalem sie zrobic temat o najlepszych broniach...

Wiec:

1.MP7A1 – bardzo dobra broń dla Medic’a/Engineer’a, praktycznie nie ma słabych punktów, ilosc naboi w mgazynku to (40 naboi), wysoki DMG i naprawdę wysoka celność czynią z tej broni niesamowite wrazenia w rękach doświadczonego gracza. Bron jest dostepna w IS, tylko trzeba miec premium zeby miec ta bron..

2.FAMAS – i o to najlepsza broń uważana przez wielu graczy za jedną z najlepszych w War Rock’u. FAMAS to niezwykla szybkostrzelna o dużych obrażeniach i średnim odrzucie bron, swietny na male dystanse . W rękach sprawnego gracza jest niesamowita bronia, jednak nie jest dobra na dlugie wymiany strzalow z rywalem bo ilosc naboi w magazynku to (25 naboi) co traci je piekielnie szybko, dlatego nie mozemy polegac na samym famasie tylko zainwestowac w jakas bron na 2 lub 3/5 Slot :)

3.TMP9 – dobry i szybki, gdy slysze te slowa to mam na mysli TMP9 , minusem sa srednie obrazenia a plusem znakomita celnosc , bron ta dobrze spisuje sie z MP7A1 lub K1.

4.G36 -znakomita zaletą tej broni jest obecność celownika który znacznie ułatwia strzal przeciwnika na dłuższe dystanse. Broń rowniez jest szybkostrzelna , wada sa rowniez srednie obrazenia, nie sa dobre ani nie sa zle . Jednak ta bron nie jest bardzo dobra , nie mozna od niej duzo sie spodziewac.

5.Dual Scorpions – Scorpiony są dobre , o piekielnej szybkości , kilka sekund a magazynku juz nie ma (magazynek ma 40 naboi) Jednak Scorpiony maja wielki odrzut , doswiadczony gracz powinien z nim sobie poradzic . Swietne sa jezeli chcemy natychmiast skonczyc akcje , wchodzimy i scorpionami zabijamy wszystko a inna bronia dobijamy.

6.XM8 – to rowniez dobra bron wiele osob ocenia ja z kilkoma broniami . XM8 wogole nie ma odrzutu, duza szybkostrzelność, moce obrażenia, w tej broni jak w G36 znajduje sie celownik jest to duzy plus. W tej broni nie widze praktycznie zadnych wad.

7.M4 Spectre – wydaje sie ze jest swietna bronia ale tak nie jest , owszem ma duza szybkostrzelnością ale oprocz tej zalety zadnej innej nie ma , mały DMG niekiedy lubi nią odrzucic , maly magazynek nie pozwala pokazac sie tej broni. Wczesniej wspominana szybkostrzelnosc szybko konczy swoj magazynek.

8.L85A1- ta bron jest głównie na średnie i dalekie dystanse. L85A1 jest wolniejsze niz G36 , wady nadrabia dużymi obrażeniami oraz brakiem odrzutu. W broni rowniez znajduje sie celownik zwany (luneta). Wedlug mnie to naprawde dobra bron i polecam nia zagrac.

9.Cx4 Storm - Nowa bon na Warrocku . Na poczatek ciekawosc robi wyglad tej broni , statystyki tej broni nie sa zbyt ciekawe poniewaz bron ta nie wyroznia sie niczym specjalnym, w grze niektorym graczom przypomina rozne bronie.

10.AW50F – ta sniperka to naprawde niszczyciel w swojej klasie broni. Na pierwsze spojrzenie jest niasamowita, sniperka ma ogromny plus bo strzela przez szyby , jezeli chcemy zabic przeciwnika musimy uzyc tylko 1 strzal w klatke piersiowa/glowe bron ta zabije kazdego wroga 1 strzalem jest niesamowicie dobra. Piekielna celność, strzal nie opada , tak jak wspominalem niesmowity wyglad kusi kazdego gracza na kupno tej broni.

To juz koniec tego tematu.

Staralem sie jak moglem, mysle ze tut sie przyda i troche pomoglem :)

Pozdrawiam D3m0n3k.

Bywalec
Opublikowano

Łap +, trochę się napracowałeś i najważniejsze, że dodałeś własne przemyślenia na temat tych broni które wymieniłeś a nie skopiowałeś z warrocka dmg, speead, itd.

Zabrakło mi broni typu m60, m249, m139 i xm8.

53981808b2521f3d.jpg
Opublikowano

No poradnik, spoko, ale mogłeś jeszcze dodać skąd możemy wziąć poszczególną broń i ile kosztuje : )

+ za dobre chęci : )

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano (edytowane)

@ nQu

Naprawdę twierdzisz , że autor tematu bo nie można nazwać tego tut'em tak strasznie się przy tym napracował ?

Jeżeli tak to śmieszysz mnie i to bardzo . Napisane w 15 minut i w dodatku nie ma większego sensu ..

@ D3m0n3k

Zmień czcionkę bo jest za duża i niezbyt dobrze się to czyta .

W dodatku wszystko jednym kolorem napisane przez co strasznie się zlewa wszystko ..

@EDIT - zapomniałem o kilku broniach ..

@TOPIC

Ten niby "TuT" jest po prostu bez sensu . Nie wiem po co go zrobiłeś .. Czyżby nadmierna ilość ostrzeżeń czy może ambicje na moda ?

Nie hejtuję . Już piszę dlaczego tak twierdzę..

To co napisałeś o tych broniach to jakieś mydlenie oczu i pisanie jakiś dennych tekstów reklamowych w stylu "jakie to jest super ! nie ma nic lepszego "

Podałeś statystyki które są w IntemShopie - każdy bardziej ogarnięty gracz który umie włączyć intemshopa potrafi sprawdzić statystyki broni ..

Natomiast zapomniałeś napisać gdzie kupić daną broń , ile kosztuje etc.

Każdy jest inny . Jeden gra ak i nie widzi lepszej broni a drugi musi kupić famasa żeby mieć skilla .

"Najlepsze bronie" - temat to fail totalny bo przecież tak jak napisałem każdy ma swój typ ..

Wymieniłeś w dodatku same bronie z MP albo dla premium .. typowy premium skill.

Mp7a1 oczywiście nie ma słabych stron i jest super tak samo jak Famas , Spectra , xm8 , scorpions , L85A1 , tmp9 i g36 . xD xD xD xD xD

Mp7a1 ? K1 jest definitywnie lepsze .

Famas ? Dałbym Ci radę m4a1 albo AK_47

Spectra ? Wolny niewypał Uzi lepsze .

xm8 ? M4A1 ..

Scorpions ? Fakt są dobre ale trzeba płacić za nie RL kasę więc lepiej kupić k1 .

L85A1 - Wolne , przydaje sie tylko na dystans bo 1 vs 1 to lipa . Tar_21 lepszy bo w is a nie za RL kasę - ok 20zł .

TMP9 - Bardzo dobra broń :) Totalny auto-kill ale nie wszyscy lubią ..

g36 - Szit jak dla mnie .

AW50F - drogie nawet bardzo dać 20 zł za tą broń to jakaś pomyłka .

Cx4Storm - Bardzo rzadko się pojawia w dodatku jest wolne 1 vs 1 przegrywa z k1 zawsze . Dobre tylko jak ktoś "campi na nuba" .

Jak widzisz każdy ma swoje typy broni . A Ty tworząc taki poradnik po prostu nieświadomie "namawiasz" nowych graczy do kupna premki albo kredytów - czyżbyś pomagał g1 wyjść z kryzysu ;) ?

Napiszesz , że te bronie są pr0 elo elo i takie dziecko potem biegnie i kupuje kredyty bo myśli , że będzie najlepsze i nikt go nie pokona .. a przecież większość tych broni które podałeś "ssie"

Może lepiej napisz poradnik - porządny . Nie kopiując z innego portalu oczywiście . Nagraj filmiki albo poszukaj . I opisz wszystkie bronie - ich słabe i dobre strony . I myślę , że taki tut byłby o wiele lepszy niż ten tutaj - napisany w max 10 minut i w dodatku bez większego sensu .

Nie chciałem Cię ( ani nikogo innego ) urazić moją wypowiedzią więc wstrzymaj się od minusowania .

Jeżeli ktoś chciałby odnieść się do mojej wypowiedzi to proszę tylko i wyłącznie o konstruktywną krytykę bo bezmyślne hejtowanie w stylu " ty debilu " " zjebie ! ja wiem lepiej " jest bez sensu .

~Mogą wystąpić błędy za co przepraszam ..ale jest już trochę późno ;)

Pozdrawiam <3

Edytowane przez Anonymous �

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

Opublikowano

Dlaczego nie napisałeś nic o K1 to przecież najlepsza broń f2p jak dla mnie

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Brak K1 to jak brak nazwy tematu.

To nie są najlepsze bronie.

Najlepsza broń nie istnieje.

Jeden może wycinać K1 drugi Famasem, a trzeci potrafi zjechać wszystkich z Colta.

To zależy od umiejętności gry, przystosowania, dobrego kompa.

Opublikowano (edytowane)

Taki sobie* o :

-Słaby

-Z Lekka pozlepiany

-Nie ująłeś czegoś takiego jak set'u dla f2p i tych co mają po dziesięć tysięcy G1c wykupione...

Przepraszam za szczerość , lecz takie są realia :) . Dam Ci tego + na zachętę .

Pozdrawiam :D .

Edytowane przez seb687

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

Trochę się napracowałeś , jest estetycznie dam ci tego + :)

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...