Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ikonka itemka

Gracz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie moze jak to sie robi? slyszalem kiedys o okradaniu ludzi w sposob iz mowiono daj na chwile tego suna ja go sobie skopiuje i ci oddam i oddawano obrazek ktory po wylogowaniu znikal , wiec wiecie jak to sie robi?xD

Opublikowano

Sposób wygląda zupełnie inaczej.

Jest to pewien bug a obrazka nie da się nikomu dać.

Z resztą jak by ci już ktoś dał tego suna to po co mu w ogóle oddawać?

NA TYM FORUM NIE NAUCZYSZ SIĘ OKRADAĆ LUDZI I ROBIĆ ICH W CHUJA, POMYLIŁEŚ FORA

Się gra, się ma
Opublikowano

Ja gram na serwerze Xian pewnego razu jakis player chcial okrasc mnie w nastepnujacy sposob , expilem w takla makan on powiedzial ze da mi 350m. Jest kilka warunkow po pierwsze kazal mi wlozyc glavke ktora expilem do inventory otworzyc stall z potami kosztujacymi 350m nastepnie dac modify i pokazac mu swoja glavke wystawiajac do stalla za 1 golda , bug jest taki ze gdy chcesz wrzucic item do stalla nie pokazuje on sie tam i dalej jest w twoim invent gdybym otworzyl stall stracil bym bron bo ona pokazala sie w stallu.... ja tego nie zrobilem ale pozniej ktos pisal globale ze zostal w ten sposob zesacmowany. Nie wiem czy dobrze to wyjasnilem ale tak bylo mozecie sprobowac lecz czy ktos sie nabierze nie wiem ??.

dolar100va0.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...