Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ecsro Na Biezaco :)

Kubiorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ciekawe Znowu Ecsro nie bedzie pewnie okolo 2-3 a potem bedzie przez 10-20 min online :blink: a potem znowu bedzie check przez reszte dnia POZDRO!!

Opublikowano

Teraz Otworzyli ecsro tylko public na te 10-20 miin bo wiedizeli że gość odrazu wbije zeby zobaczyć czy naprwaili buga

sry za błędy

Opublikowano

ale to jest poprostu zal, zeby ciagle cos poprawiac niech se naprawiaja na test servie a potem na normal wrzucali a nie zabieraja ceny czas... :angry:

Opublikowano

Ja wiem czemu tak jest... moj kolega jest albo byl GM i powiedzialze ecsro jest closed ,bo skackowali [GM]Sweety i dalej nic nie wiem

Opublikowano

Schackowali GM i dlatego jest check!!! moj kolega byl GM i mi owiedzial

Oj sorry cos mi strona szwankuje i nie moglem zbaczyc czy napisalem ten post prosze skasowac

Opublikowano

Jest off od dłuższego czasu wiec watpie czy stworzenie nowej postaci Gma i cofnięci tego co zrobili hakerzy by zajeło prawie miesiąc. A poza tym już to widzę jak Twój "kolega" jest Gmem :P

Opublikowano
Fembria is on check Status because we are about to fix the lag

Your Ecsro Team.

Może wkrótce będzie start :)

Opublikowano

Ta Ku*** już od 2-3 tyg ecSRO Public nie był ON ani CHECK co jest do ch***?!? :angry: :angry:

ecSRO działa

--------------------------------------------------------

Proszę nie robić double postów, bo będzie warn.

asdsadajs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...