Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby , Pytania , Problemy

Overlord.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

okej więc napiszę tutaj ściągnełem i spatchowałem wczoraj LC gram półtorej godzinki i nagle wszystko się rozmazało i ekran wyglądał jak kartka wrzucona do niszczarki papieru i trzeba było resetować kompa, więc zrobiłem reinstal znowu pograłem półgodzinki i to samo :/ na drugi dzień wbijam na kompa i widzę że wszystko gra... loguje się,wybieram postać ale po 2 minutach wyłącza się monitor (pomyślałem że kabel wypadł ale wszystko było na miejscu) dopiero kiedy zrestartujesz komputer albo włączysz i wyłączysz monitor znowu działa.O co tu chodzi?!

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

dostaniecie tu odpowiedź po prostu w piorunującym tempie

no zgadzam się to głupi pomysł ja nigdy nie zaglądam w takie tematy a biorąc pod uwagę to że dział LX nie jest zbyt popularny zagląda do tego tematu może 5osób a ja dalej bedę miał problem i sobie nie pogram :/ więc proszę o odblokowanie mojego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/430613-mega-problem/page__p__3068232#entry3068232

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Chlopaki mam takie pytanko.

Otoz chce wlaczyc byle jakie lc i wlaczam launcher imi pisze "cannot set display mode

last chaos was unable to find display mde with hardware acceleration.

make you install proper drivers for your video card as reccomended in documentation and set your desktop to 16bit(65536 colors).

please see readme file for troubleshooting information" dziekuje za pomoc.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Mam Prośbe szukam osoby która wyjaśni mi jak grać w LC itd.

Jestem całkowicie zielony lecz gra mnie zaciekawiła prosiłbym o szybki kontakt.

Xfire:xmarkix555

Pozdrawiam.

Pusto.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest to łatwa gra Osobiście odradzam grać na lc pl od zera No jesli masz dużo kasy na cash no to możesz zacząć Ale sam już zrezygnowałem i gram na LC Omnia

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy ma ktoś działającego speed hacka do 777 lc?

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Witam przed chwila dostelem dc w Last Chaos 777 i od tej chwili strona lc777 jes niedostepna i ikonka start sie nie swieci i pisze update faliure wgl na obrazkach po prawej stronie pisze ze nie ma dostepu do sieci a neta w kompie mam prosze o jak najszybsze rozwiazanie mojego problemu

Opublikowano

Kurde nie chce mi połączyć z serwerem, jest napisane upade faliture ;/

Witam przed chwila dostelem dc w Last Chaos 777 i od tej chwili strona lc777 jes niedostepna i ikonka start sie nie swieci i pisze update faliure wgl na obrazkach po prawej stronie pisze ze nie ma dostepu do sieci a neta w kompie mam prosze o jak najszybsze rozwiazanie mojego problemu

jesli masz dc i stronka ci nie dziala to napewno server jest off na jakis czas

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi przecież stronka działa, może źle wpisujecie adres to stronka:

http://777lastchaos.vn/

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

Miałem to samo wszystko pięknie się ładuje i nagle po zakończeniu ładowania x-trapa wyskakuje błąd z wcześniej wymienionym i chcą żebym do nich mail'ował o co tu chodzi ? ;D Prosze o pomoc, nie wiem czy wrzucą nowego klienta po tym update. ;/

Last Chaos Destiny <3 Only with Night Shadow ^^ nick Arantir

Opublikowano

Mam problem z lc extreme. Wczoraj skonczylem grac i normalnie gre wylaczylem i wgl. Ale jak dzisiaj probowalem wejsc to mi wyskakiwalo, ze polaczenie z serwerem nie powiodlo sie, a pisze na stronce serva, ze server stoi. Wie ktos moze dlaczego tak mam ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...