Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łamanie praw autorskich oraz handel na MPCforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@xXAsparteXx

Je nie protestuje,tylko wymieniłem konsekwencje : )

Masz racje,jak wszystko to wszystko. W końcu to piracka wersja gry i zgodnie z tym co powiedział Kokosz,powinna zostać usunięta z forum.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP : ja też ;)

Jestem za usunieciem tych plików :) Ale kto się tego podejmie ? xD

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

To skasuj cały dział metin2, tam wszystko jest nielegalne.

Nawet TEC Internative zajmuje się wyłapywaniem serwerów.

Skoro jesteś tak za "łamaniem praw autorskich", to musiałbyś połowę forum wykasować.

Tutaj podałem tylko jeden przykład, a jest tutaj wiele działów i rzeczy które łamią prawa autorskie.

Pff.. Taki temat każdy głupi założyć potrafi, ale zrealizować szkoda co nie?

Bo połowa forum by ci odeszła..

Jak dla mnie żenada..

Powiem tyle: Temat które tworzysz kokosz, są coraz bardziej śmieszne a zarazem żenujące.

To już taki 2 albo 3 który nadaje się "tylko do wyśmiania".

Pozdrawiam.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Skoro jesteś tak za "łamaniem praw autorskich", to musiałbyś połowę forum wykasować.

Tutaj podałem tylko jeden przykład, a jest tutaj wiele działów i rzeczy które łamią prawa autorskie.

Jak dla mnie żenada..

Powiem tyle: Temat które tworzysz kokosz, są coraz bardziej śmieszne a zarazem żenujące.

Pozdrawiam.

Popieram wypowiedź. Nie usunie ,bo odetnie mu się trochę ludzi . ;)

logoopm.png

Opublikowano

Jak dla mnie żenada..

Pozdrawiam.

a może kokosz nie chce dostać bana na adsense za piractwo albo dostał ostrzeżenie od nich

Opublikowano

a może kokosz nie chce dostać bana na adsense za piractwo albo dostał ostrzeżenie od nich

To albo jedzie uczciwie z Adsense, albo nieuczciwie bez Adsense, a nie robi wszystkich za przeproszeniem "w ch*a".

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Zwrócę też uwagę że hacki też są nielegalne...

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Pozdrawiam serdecznie panów i panie zarejestrowanych '11,którzy wiedzą lepiej o stratach i zyskach tego forum niż starsi użytkownicy. ; O

Straszne,że wykasują metinkom pół działu (jak nie cały). Tak się tym przejąłem,to by było pierwsze posunięcie Kokosza w stronę podwyższenia poziomu wypowiedzi na forum.

Ale tego nie zrobi,bo te wszystkie wejścia na forum półgłówków z metina tylko napędza jego kasę. Czyli śpijcie spokojnie metińczycy, to się nie stanie.

Opublikowano

Podejrzewam iż jest to niemożliwe. Metin będzie, bo metin ściąga ludzi, a ludzie to pieniądze, a pieniądze to... pieniądze.

Dlaczego to usunęliście? :(

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

metin pozostanie, bez metina to forum upadnie. jedynie zostanie minecraft, bo przecież jakby złączyć wszystkie działy innych gier to i tak nie przebije metina w liczbie odwiedzin, postów i tematów.

Opublikowano

Nie żeby coś,ale te wszystkie działy innych gier razem wzięte były wczesniej od metina i forum się zajebiscie trzymało.

Ale PanZycia '11 wie lepiej : )

Opublikowano

Nie żeby coś,ale te wszystkie działy innych gier razem wzięte były wczesniej od metina i forum się zajebiscie trzymało.

Ale PanZycia '11 wie lepiej : )

Ale bądźmy szczerzy, to forum masakrycznie urosło dzięki Metinowi i nadal rośnie. Faktem jest też to, że jest to pewne też "źródło debilizmu", ale są tam normalnie ludzie, tyle że rzadko ich się spotyka.

Przy usuwaniu plików serwerowych trzeba też pamiętać, że znikną działy Publikacje :>

Minecraft - 6k/25k tematów (mowa o samych publikacjach)

Metin - 38k (!) + 387 (publikacje są na bieżąco usuwane nieaktualne)/ 80k

Jeśli nie jest to jakieś odgórne wskazanie/ ostrzeżenie, to przemyślałbym jeśli ma to być jedynie dla poprawności politycznej.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

dokładnie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

FA w 80% też by w dupe poleciał, bo tekstury i c4dki które są częścią sygnatur są publikowane w tym dziale, o filmach, muzyce nie mówiąc...

167161466687770313241.png

Opublikowano

FA w 80% też by w dupe poleciał, bo tekstury i c4dki które są częścią sygnatur są publikowane w tym dziale, o filmach, muzyce nie mówiąc...

Większość z nich jest tak zmieniona bądź nie posiada praw autorskich, więc większość się akurat do fan artu nie przyczepi.

Ja się martwię metinem.

Reklamowanie prywatnych serwerów

Drodzy Gracze,

pragniemy przypomnieć, że wszelkie rozmowy o prywatnych serwerach Metin2 na Metin2.pl są zabronione. Nie chcemy pozwalać na reklamowanie nielegalnych projektów, dlatego też postanowiliśmy zacząć walczyć z tym procederem (dużo intensywniej niż do tej pory).

ŹRÓDŁO: metin2.pl

Czyli jak sami widzicie team adminów polskiego metina wypowiada się o prywatnych serwerach jako o nielegalnych projektach.

Wg mnie działy prywatnych serwerów powinny zniknąć z forum. Tak samo z Cs'em no-steam.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...