Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciuchy, Akcesoria

x12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mów śmiało mnie nie urazisz bo ja zacząłem je nosić zanim były super modne etc :rolleyes: i spływa po mnie opinia innych bo to moja sprawa .

Dlaczego je lubie ?

Są wygodne w kroku . Wiem, widze.

Nogawki nie latają na boki co jest po prostu czymś cudownym xD jak się jeździ często rowerem .. brak problemu z tym , że zasrana nogawka wkręciła się w zębatkę etc.

A ty w czym się bujasz ? baggy ? Bo zazwyczaj tacy pr0 elo elo czarni ale biali murzyni rapsterzy mają problem do zwężanych spodni . B)Nie denerwuj mnie :( Nienawidze dzieci firmy innych raperów i tego plebsu, mój styl w jakim sie ubieram jeszcze nie istnieje, lecz jest niemalze podobny to jakichś tam innych tylko ja w nim nie uznaje rurek.

Pozdro ;)

Btw. Wpadłem na pomysł aby założyć temat w którym każdy pokaże swoje ryło i miejsce pracy - komputer swój :unsure: wypali ? Piszcie ;)

Albo załóżcie ..

Nie wypali. Był juz kiedyś temat ze zdjęciami ale usunęli bo same niekorzyści były. A miejsce pracy jest kilka pozycji niżej :D

Pozdrawiam :)

@ edit

@up Maciek zmieniłeś sygnę widzę ^ ^ ta ładniejsza . bo w tamtej pustostan był po prawej i lewej stronie i tak było to strasznie widać przez tą jasną kolorystykę * żółtą * . :rolleyes:

Dziękuje, wiąże się to z tym ze zmieniłem anime które teraz uwazam za top 1 love max, z Naruto na Death Note.

63989389769756300986.png

Opublikowano

FIRMA ! JP 100% !

JP - ŻELI PAPĄ ~by Lech Roch Pawlak

"Dres to jest życie kuhwa!"

To jest to wsiąść do autobusu gdzie jest pełno ludzi i włączyć Peje * Rychu peja chujówka* na głośnik na maxa i bujać głową ! I iść jakby się miało 2 telewizory pod pachami ! mimo że ma przecież 12 lat xD xD xD xD xD xD xD

Sory to przez mojego jednorożca .

Twój styl ? Coś więcej napisz bo jestem ciekawy ^^

Czy fishbone ma swoją stronę ? Oprócz jakiegoś niemieckiego ścierwa ..

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

Opublikowano

FIRMA ! JP 100% !

JP - ŻELI PAPĄ ~by Lech Roch Pawlak

"Dres to jest życie kuhwa!"

To jest to wsiąść do autobusu gdzie jest pełno ludzi i włączyć Peje * Rychu peja chujówka* na głośnik na maxa i bujać głową ! I iść jakby się miało 2 telewizory pod pachami ! mimo że ma przecież 12 lat xD xD xD xD xD xD xD

Oj tam oj tam, pół mojego gimnazjum to takie własnie osoby :>

MOŻNA SIE PRZYZWYCZAIĆ xD

Sory to przez mojego jednorożca . :rolleyes:

Twój styl ? Coś więcej napisz bo jestem ciekawy ^^

No więc jak powszechnie wiadomo styl to głównie muzyka , ja słuchan dnb / dubstep - muzyki elektronicznej ( nie techno ). Uwielbiam Kocham połączenie czarnego i jaskrawo zielonego , wszystkie motywy techniczne/technologiczne/komputerowe typu C4D , grafiki , głośniki i inne takie, praktycznie mój styl nie wyroznia sie jakoś fasonami czy gatunkami odziezy a ich kolorem i motywem :>

Styl jaki reprezentuję ''nakazuję mi'' noszenia słuchawek zawsze i wszędzie dlatego tak równiez robię , szkoda ze nie ma jeszcze nazwy tego stylu :(

Czy fishbone ma swoją stronę ? Oprócz jakiegoś niemieckiego ścierwa . Jedyne co znalazłem to to : nie ma tam wszystkich ciuchów ale bedizesz wiedział co to fishbone <3

http://www.newyorker.de/pl/moda/najnowsze-trendy/

Wybierz zakładkę FISHBONE

Szczerze mówiąc zadnych ładnych i fajnych ubrań nie pokazali...

63989389769756300986.png

Opublikowano

Wiem co to fishbone bo mam kilka ciuchów od tego producenta ;)

Chciałem tylko zobaczyć czy coś fajnego jest teraz w nowej kolekcji :P

Pozdro B)

/100

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

Opublikowano

Dzisiaj doszły mi koszulki te co kilkanaście postów wyżej podałem. Jak za 30zł to nadruk jest bardzo wysokiej jakości(nadruk a nie żadne naklejki) i sam materiał z jakich jest wykonany ten t-shirt jest bardzo dobry. Polecam, można znaleźć tam o wiele więcej wzorów.

Po przeczytaniu mojego posta może niektórzy z was pomyślą sobie : Pierdzielony bogaty bachor .

Otóż drodzy użytkownicy nie wiem jak wy ale ja w wakacje zapierdzielam do roboty a potem sam sobie wszystko kupuję bo po co niepotrzebnie obciążać rodziców ;)

Też niektórzy mogliby sobie pomyśleć, że jestem bogatym bachorem, ale tak samo jak Ty nie chcę obciążać rodziców(mam jeszcze dwoje rodzeństwa), a i tak co chce sobie kupić, to sobie to kupię. Po prostu nie wydaję kasy na niepotrzebne głupoty i dbam o swoje rzeczy, tak, żeby wytrzymały jak najdłużej.

Mam tak jak kolega wyżej jedne spodnie cheap monday i nie są takie złe więc polecam .

Cheap Monday dobra firma, czarne spodnie mają zajebisty materiał, gruby jeans, który tak łatwo się nie popsuje. Polecam.

Mam też czarne ,białe trampki firmy converse ( uprzedzam potencjalnych nabywców - strasznie "zbierają deszcz" i szybko przemakają )

W Conversach chodzi się głównie jak nie pada, dlatego najlepsze są na lato i ja w swoich po deszczu nawet nie wychodzę na dwór. Ale za to Conversy skórzane nie będą miały problemu z deszczem.

Sklepy które warto odwiedzić :

H&M ]

Bershka ] Tych sklepów nie ma w każdym mieście . U mnie na przykład ich nie ma :( ..

Pull & Bear ]

Do tego dodałbym jeszcze Zarę, bardzo fajne ubrania tam mają.

Ogólnie + dla Ciebie za dobry styl :)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...