Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Craft Bukkit Problem. Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem z serverem hamachi na bukkicie. Zalożylem server by pograc sobie z moim kumplem. Ale kolegi caly czas wyrzuca z gry , przez co nie da sie grac. Mam internet 6 mb/s z neostrady, windows 7 ultimate, 2 GB ram. Może jest to spowodowane małą ilością pamięci ram?? Albo czymś innym. Siedzialem nad tym 3 godziny i nie udalo sie naprawić :( . Bardzo prosze o pomoc z gory dzięki.

Opublikowano

Jakie masz pluginy zainstalowane na serwer ? podaj wszystkie, a i jakiego neta ma twój kolega.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Teoretycznie, na 2 osoby przy świeżo stworzonym świecie powinno bez problemu wystarczyć 512 mb przydzielonego ramu, internet też nie powinien stanowić problemów. Napisz dokładnie na jakiej wersji bukkita stawiasz serwer, lub na czyich plikach serwerowych jest on postawiony

Opublikowano

Jak go wywala to co mu wyskakuje end of steam czy jakos tak ? ; p ja tak mam czasem na serwie u kolegi ;d wchodze gram chwile ;p otwieram mpc np i wtedy wywala i pisze end of steam ; D tzn jak przegladarke czy cos otwieram ; d

Opublikowano

Pluginy to: bFlight, CommandBook, CraftBook, Cuboid, DiscoSheep, every time day, help, ibicw, Ichat, Iconomy, iConomyChestShop, LWC, Magic Carpet, My Home, My Warp, Permissions, Spawnr, Teleport, Uquest, World Edit, world guard. Moj kolega ma internet 2 mb/s z neostrady. Pliki serverowe pobrałem z tej stronki: http://wiki.bukkit.org/Setting_up_a_server

Pisze mu tak: Connection Lost interbal exception: java.net.socketexception: connection reset