Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam kolesia ktory mi pomoze xD

matix212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema wie ktoś może jak uzyskać rcona z jakiegoś serwera ? potrzebne mi ponieważ dobijają mnie trochę cheaterzy z hackami ;/ (serwer pb) mogę podać ip serwa a wy mi rcona albo powiedzcie jak ;p pw, dziekuje xD

1359121200-U261555.png

Opublikowano (edytowane)

siema wie ktoś może jak uzyskać rcona z jakiegoś serwera ? potrzebne mi ponieważ dobijają mnie trochę cheaterzy z hackami ;/ (serwer pb) mogę podać ip serwa a wy mi rcona albo powiedzcie jak ;p pw, dziekuje xD

Dostęp do rcona mają tylko admini.

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Opublikowano (edytowane)

ta ale jest coś żeby uchwycić rcona ;p

Tak, wiem. Miałem to kiedyś i chyba nadal mam. Jeżeli admin ma hasło na rcona z 3 znakami to bardzo szybko można dostać hasło. Żadko, a nawet nigdy nie ma tak krótkiego hasła. Większość powyżej 6 znaków (i to liter, cyfr, znaczków jak np. ; itp.) Wychwycenia hasła może trwać wtedy nawet kilka dni. Nie dam nazwy programu (dawno się nim nie bawiłem).

EDIT: Pewnie będziesz nadal szukać, tak jak rank hacka do bo. Dam Ci radę. Nie pobieraj "Rcon Sniffer", takie coś nie istnieje, jak ktoś daje link do pobrania to w nim są same wirusy.

Opublikowano

tylko za przeproszeniem kretyn ustawia hasła na 3 znaki, gdy miałem serwer hasło miałem 11 cyfrowe. Miałem tylko cyfry ale i tak nigdy mi się nie włamał.

szefmarcin.png

Opublikowano (edytowane)

tylko za przeproszeniem kretyn ustawia hasła na 3 znaki, gdy miałem serwer hasło miałem 11 cyfrowe. Miałem tylko cyfry ale i tak nigdy mi się nie włamał.

Wiem, przeczytaj jesze raz co napisałem.

Jeżeli admin ma hasło na rcona z 3 znakami to bardzo szybko można dostać hasło. Żadko, a nawet nigdy nie ma tak krótkiego hasła. Większość powyżej 6 znaków (i to liter, cyfr, znaczków jak np. ; itp.)

Opublikowano (edytowane)

chcialem tylko podkreślić, że nie ma sensu upublicznianie tego na forum :)

nie chcialem nikogo obrazic ;)

Edytowane przez SZefcio
szefmarcin.png

Opublikowano

Taki temat już był - poszukaj..

Close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...