Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moda ubieranie sie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegos czasu chcialem juz o tym napisac wiec

Czy Wy tez sie tak ubieracie codziennie,jakie zdanie macie na to ?

chodzi mi o mode w sesie to jaki ubieraja sie 'modni chlopacy'

a mowa tu o np: noszeniu chustek,apaszek na szyi,chozenie jak worek kartofli gdzie pasek od spodni mamy na kostkach zamiast na biodrach,

noszenie koszulek 5 rozmiarow wiekszoych na nasz rozmiar,'lansowanie sie z komoreczka',noszenie okularow takich jak ma Owsiak,

latem chodzenie w traperach zamiast w normalnym letnim obuwiu,posiadaniu fryzury jak Justin Bieber zaczesywanie na 1 bok wlosow przez co

'chlopak' widzi tylko na 1 oko i wiele wiele wiecej

ja osobiscie niektore moge zniesc ale jak widze takich co maja po np: 18-20 lat wygladaja jak kij od szczotki chodza w tych spodniach na kolanach

gacie im widac ubrania maja o 2 rozmiary za duze na Siebie i odzywanie sie do innych w taki np: sposob 'no hej co tam o sweetasnie hehe'

to mi sie zygac chce

P.S jak czegos jeszcze nie wymienilem to pisac

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Chuj mnie obchodzi moda chodzę w tym co mi się podoba i jest wygodnie

Jak widzę takiego omijam szerokim łukiem

s2c77Oa.png

Opublikowano

Nie ubieram sie w takim stylu bo moim zdaniem to juz jest przesada ten typu apaszki i wgl. CHodź jeśli to ich styl to nic mi do tego. Lubie dobrze wyglądać , ale swój strój ograniczam do butów,spodni..bluz,koszulek itp...apaszek,branzoletek,modnych okularów,toreb , łańcuszków nie nosze :>

Mój stylto coś w tylu toxic , hip hop , elektronika i takie klimaty, słucham muzyki elektronicznej drum and bass, więc wszelkie motywy techniczne, technologiczne, komputerowe są mile widziane B)

Buty ( kolorystyka )

Custom-Nike-Dunk-High-Banksy-Toxic-Rat1.jpg

Spodnie

c38af97548142deb0340c560bc838afa.jpg

63989389769756300986.png

Opublikowano

ubieram się tak jak mi się podoba, wyjebane mam na opinie publiczna. jeśli wyglądam jak idiota, to najwidoczniej mi tak pasuje.

Opublikowano

Tak jak Lenart mam wyjebane na to co mówią inni, nie ubieram się dla nich, tylko dla siebie. Znam się dość dobrze na modzie, umiem dobierać kolory, kupuję dużo ubrań(mam więcej niż niejedna dziewczyna), mam swój własny styl(rurki, koszule, jakieś fajne t-shirty i trampki) i wyróżniam się na tle milionów identycznych chłopaków w moim wieku.

Najważniejsze to mieć wyjebane na to co mówią inni i znaleźć swój własny, niepowtarzalny styl.

@Down

Nie, nie mam włosów jak Bieber, ale nie mam też króciutkich jak jakiś "dres". Po prostu, z boku trochę krócej, góra dłużej. Tylko teraz mi trochę podrosły, więc jest z 10cm.

@Down

Nie, nie są, grzywkę mam do połowy czoła może :O

http://img.styl.fm/img94850.meskie.215611.jpg

O, mam praktycznie takie jak on, tyle, że grzywkę nie leci mi tak na oczy.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

a mowa tu o np: noszeniu chustek,apaszek na szyi,chozenie jak worek kartofli gdzie pasek od spodni mamy na kostkach zamiast na biodrach,

noszenie koszulek 5 rozmiarow wiekszoych na nasz rozmiar,'lansowanie sie z komoreczka',noszenie okularow takich jak ma Owsiak,

latem chodzenie w traperach zamiast w normalnym letnim obuwiu,posiadaniu fryzury jak Justin Bieber zaczesywanie na 1 bok wlosow przez co

'chlopak' widzi tylko na 1 oko i wiele wiele wiecej

@iRokushou:

Prosze Cie,nie mów,że masz jeszcze taką "grzywkę"? Przecież Cie szanuje jeszcze,nie rób mi tego.

@EDIT:

Nie umiem sobie tego wyobrazić,ale jeśli nie są na pedała to dobrze.

Za wysoka.

Opublikowano

Nic z tego, żadne z tych, jak widze takich połamańców to mi sie rzygać chce.

ubieram się tak jak mi się podoba, wyjebane mam na opinie publiczna. jeśli wyglądam jak idiota, to najwidoczniej mi tak pasuje.

Dokładnie.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1313683346' post='3055007]

@iRokushou:

Prosze Cie,nie mów,że masz jeszcze taką "grzywkę"? Przecież Cie szanuje jeszcze,nie rób mi tego.

Nawet jeśli to nic ci do tego.

Jesteś typem człowieka który najlepiej ubrałby cały świat w dres i techno wieśniackie adidaski i kazał zgolić głowe bo każdy kto sie jakoś wyróżnia jest śmieciem i pedałem.

Weź sie lecz.

63989389769756300986.png