Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój nowy kanał na YouTube

Outimex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osama umiesz tylko krytykować ? Założę się że twój profilek nie jest lepszy.Albo i może nie masz wgl yt ^.^

Ten kanał zasługiwał tylko na krytykę.

RAsfepN.png
Opublikowano

Z tymi poradnikami to już przesada. Za niedługo ludzie będą robić poradnik jak wyłączyć komputer, używać myszki, otwierać foldery i opróżniać kosz =]

Opublikowano

Ciebie się nie pytam więc zamknij jape

Ty zamknij japę psie. Dajesz nam tu jakieś gówna i liczysz na oklaski.

RAsfepN.png
Opublikowano

Jeżeli nie odróżniasz człowieka od psa to masz coś z garem , nikt cię nie prosił żebyś się wypowiadał w tym temacie więc tam są drzwi ---------->

Jeśli potrzebujesz pomocy pisz na PW lub na GG na pewno ci pomogę !

Opublikowano

Jak dla Mnie to ten temat już dawno powinien być zamknięty, zamiast dyskusji na temat kanału robi się blame war.

Tak czy siak Moim zdaniem mogłeś się nie zniżać do poziomu usera Osama ponieważ 90% jego postów obraża, wyzywa, krytykuje i psuje zabawę innym ;)

Nie znam go ale tutaj na forum prezentuje pesymistyczną osobę która wie wszystko najlepiej i ma zawsze swoje, negatywne zdanie.

Po prostu chłopak ma swój świat i swoje zabawki :P

Ps. Sry za offtop

Opublikowano

Jeżeli nie odróżniasz człowieka od psa to masz coś z garem , nikt cię nie prosił żebyś się wypowiadał w tym temacie więc tam są drzwi ---------->

Właśnie, że odróżniam. Obejrzałem twoje filmy i zamiast w nich mówić to skamlesz jak jakiś kundel obesrany.

RAsfepN.png
Opublikowano

Pochwalcie sie swoimi kanałami, wtedy ktoś obiektywny ( np. ja , ale niekoniecznie ) osądzi który kanał jest dobry.

Zamiast mówić : Chujowy kanał, to mu powiedzcie co ma poprawić , a nie ucinajcie mu skrzydeł... :(

63989389769756300986.png

Opublikowano

masz moje, oceń sobie kurwa :D

http://www.youtube.com/user/PGEntertaiment?feature=mhee

co do tematu, nie wyjdzie mu let's play za dużo tego syfu w necie.

OndteAw.png

Opublikowano

Tak sam ;] dzięki za pozytywna opinie ;x

Diosminex , nie chce nic mówić ale słaby masz kanał tylko 4 suby ehh dno nawet sam skórki na YT nie umiesz zrobić , a krytykujesz mój kanał ;x

Jeśli potrzebujesz pomocy pisz na PW lub na GG na pewno ci pomogę !

Opublikowano

Słabe, nie masz do tego dobrego głosu. Poradniki też, jak ktoś nie wie jak wgrać czcionkę do GIMPa, to sobie w google wyszuka.

Ja mam 8 filmów i 18 subów. Ty 17 i 13. Coś w tym jest, nieprawdaż?

24g95xl.png

by

Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...