Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmarł adept sportu żużlowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

startgniezno_trans_c_150_lewo.gif4e4c19c90ac97913023696.jpg

Podczas treningu na stadionie żużlowym w Gnieźnie,

doszło do wypadku z udziałem siedemnastoletniego adepta sportu żużlowego.

Mimo natychmiastowej akcji ratowniczej i przewiezienia go do szpitala,

w wyniku odniesionych obrażeń zmarł.

- W dniu 17 sierpnia 2011r. podczas treningu na stadionie żużlowym w Gnieźnie doszło do wypadku z udziałem siedemnastoletniego adepta sportu żużlowego. Mimo natychmiastowej akcji ratowniczej i przewiezienia go do szpitala, w wyniku odniesionych obrażeń zmarł - poinformował Grzegorz Buczkowski, rzecznik prasowy Towarzystwa Żużlowego Start Gniezno.

W sprawie śmiertelnego wypadku zostało już wszczęte śledztwo. Policja i klub nie chcą ujawniać tożsamości tragicznie zmarłego zawodnika.

W związku z tym wydarzeniem, Start poprosił Główną Komisję Sportu Żużlowego PZMot o przełożenie zaplanowanego na czwartek w Gnieźnie półfinału młodzieżowych drużynowych mistrzostw Polski. Jak poinformował klub, komisja przychyliła się do wniosku, ale oficjalny komunikat ma być ogłoszony w czwartek.

Źródło:

To jest ukryta treść, proszę

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

eee i co z tego? Kto to wgl był? Na świecie codziennie umiera mnóstwo osób. Szczerze? Jebie mnie to.

ale wez to pod uwage ze on moze mial rodzine ... cie to jebie ale nie ich ...

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

ale wez to pod uwage ze on moze mial rodzine ... cie to jebie ale nie ich ...

Czyli inni ludzie którzy umierają nie mają rodzin? Ja pierdole, zastanów się zanim coś napiszesz. Mają żałobę i dobra, po chuj to pisać na forum?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Czyli inni ludzie którzy umierają nie mają rodzin? Ja pierdole, zastanów się zanim coś napiszesz. Mają żałobę i dobra, po chuj to pisać na forum?

zastanowiłem sie ... wiem ze inni tez ludzie tez maja rodziny ... ale jak masz pisac takie rzeczy ze Ciebie to jebie to zostaw to dla siebie ... ; x

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Współczuje. ( a właściwie to nie bo nikt mi nigdy nie umarł , ale dobra niech wam bedzie ) nom, bardzo współczuje.

Ale daruj sobie [*] koleś, bo jakby mi to ktoś wystawił po śmierci, to zaciągnąłbym go do piekła.

63989389769756300986.png

Opublikowano

zastanowiłem sie ... wiem ze inni tez ludzie tez maja rodziny ... ale jak masz pisac takie rzeczy ze Ciebie to jebie to zostaw to dla siebie ... ; x

Dlaczego? To jest forum ;> Tak samo jak bym napisał, że mi ktoś z rodziny umarł, i kogo to kurwa obchodzi jak nikt tej osoby nie znał? lol

1377774857-U369478.png

Opublikowano

No i na chuj ten temat ? Jeszcze rozumiem, żeby zrobić temat jak ktoś co coś osiągnął zginie ale nie z powodu jakichś gimbusów których ginie tysiące dziennie