Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheCorre [Dedyk]

SejBes

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwsze 3 Osoby Które Nabiją 90 Poziom Postaci Dostaną Szmaragdową Stal+9 Oraz Broń Na 80 Poziom Postaci.

Z Okazji Otwarcia Naszego Serwera Dzisiaj Będzie Event Ox Zapraszamy Serdecznie!

A .. Szkoda ;((

57314009.png

+ Zbieram; )

Opublikowano

Kurwa IS jeszcze nie zrobiony a ci już pod zarobek za zagrałeś?? więc nie krytykuj skoro nie wkurwiają mnie takie dzieci co dużo pierdolą chuja same zrobią

Opublikowano

skad wiecie ze serwer jest do zarabiana skoro nawet nie widzieliscie itemshopu

w okresie bety narazie nie bedzie.

sygnaac.png

wowaw.png

Opublikowano

Server dno . Prezentacja 5/10 ( Mogłeś dodać screeny nowych broni itp ) Nie zagram ...

1309854785u203760.png

Sygnatura by

R4donix

Nie zależy mi na waszych + czy - . Jeśli ci się podobała moja wypowiedź , sam mnie oceń ...

Opublikowano

Napisałem post w nowej prezentacji (poszła już do kosza), wiec pozwolę, sobie go zacytować tutaj.

Witam

I myślisz zę ktoś Ci na tym zagra ?

Zbroje, które posiadają BARDZO DUŻO defa oraz 35% na magie!

6/7 bony ? O nie.. ok.80% użytkowników nie znosi 6/7 bonów!

@Edit

Liczny mówią same za siebie, i niech mi ktoś nie pisze, że licznik się zepsuł.

Gracze online - 5

Ilość postaci - 460

Założone konta - 482

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

i tak dupny serw pod IS bo ulepszacze na epiki w Is mają pff nie zagram a do tego kijowe raty po co full smieci ma dropic jak z tego wszystkiego jest gówno expa a tym bardziej kasy?? raty powinny być odwrotne ;p

//nie podajemy reflinków

Opublikowano

i tak dupny serw pod IS bo ulepszacze na epiki w Is mają pff nie zagram a do tego kijowe raty po co full smieci ma dropic jak z tego wszystkiego jest gówno expa a tym bardziej kasy?? raty powinny być odwrotne ;p

Widziałeś jakiegoś dedyka bez is? poza tym syrka itp epiki można zrobić bez is, potrzeba broche i 2 bodzie, do szafirowej zbroi potrzeba perły, dopiero na niebiańską stal trzeba ulepszacz który można mieć z is za małą cenę, albo dropnąć z bossa na serwie. Nie da się zrobić tych nowych broni z isu i hwanga, ale nikt cię nie zmusza do ich kupna, jeszcze żadnego gracza nie widziałem żeby biegał z jakimś ostrzem tytana itp. Co do dropu itp, to wszystko jest dopasowane do cen w sklepach, ulepszacze trzeba bo to nie jest easy serwer, w av2 dropi dużo kasy, widzę że tu większość przyzwyczaiła się do serwerów typu imetin gdzie z psów leci po 100kk. Co do expa to jest zajebisty, w kilka h wbijesz 100 lvl i nie ma problemu bić dalej. Więc proszę mi nie pierdol że są kijowe raty, może najpierw zagraj, na serwie są częste eventy (codziennie).

• 5 tygodni później...
Opublikowano

zaczynam grac na serverze bede gram ninja zobaczymy czy fajny mi sie wlasnie podobaja takie servy ze nie sa 4funy itp... bo jak sa 4funy to tylko eq robis i pvp bez sensu dla mnie a na plu wbijam lvl tylko ze nie gram tak jak np. fubu 24/7

Opublikowano

Powiem tak Strona z Mt5 kradziona...

Strona na xaa.pl ale to nic...

Ogólnie all ok tylko odsztrasza mnie to że client i strona nie wlasnej roboty...

Jak robić to solidnie a nie wziąść czyjąść prace...

Pozdro SurMistrz

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...