Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Levadia [PL] [Dedyk]

FighterWksu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już zależy od was a up x2 co ci się w nim nie podoba ??

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Odeszło wielu graczy po tym jak sobie wczoraj Team olał serwer i nawet żadnego info nie było czy coś robią i czemu off.

Opublikowano

Zagrał bym ale te bony mnie odstraszają..

Nie tak ciężko je się wbija. Są taniutkie paczki z bonusami po 100 i ze zmianami też po 100.

Opublikowano

Ostatnia Poprawka off 2min

logo.png

Niedługo :P 1 Server Anty-MPC team :P

[HA]Fighter

[HA]JachuPL tak to on !

[GA]Arczi

[GA]Gregski

Zero Diablic itd.

Opublikowano

Nie tak ciężko je się wbija. Są taniutkie paczki z bonusami po 100 i ze zmianami też po 100.

no to wbij np. do kolców 10 luda, 15 miecze, 2 reke, sztylety

jak ja tu widzę że nawet po 2% ludzi wchodzi

Opublikowano

Mniejszy Lancher

http://www.multiupload.com/ZQJXNI179A

logo.png

[HA]Fighter

[HA]JachuPL tak to on !

[GA]Arczi

[GA]Gregski

Zero Diablic itd.

Opublikowano

Działa już !

logo.png

[HA]Fighter

[HA]JachuPL tak to on !

[GA]Arczi

[GA]Gregski

Zero Diablic itd.

Opublikowano

Mam pytanko do gma/ga/graczy

Jak dropią marmury polimorfi?

Polecam zrobić coś takiego że z czystego marmuru można zrobić np dzikiego sługe.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

moge wiedziec dlaczego niewidze żadnych itemów?? chodzi mi o tekstury itemów np. u handlarzy i w eq, ponieważ jeśli założę na siebię juz jakąś zbroję to ja widać, niewidze tylko tych co są u handlarzy i w moim eq. pomoże ktoś? może jakis plik trzeba podmienic z innego clienta??

juz wszystko wporządku popodmieniałem pliki i działa

Opublikowano

odstraszyły mnie przede wszystkim bony gdyby wchodziły np miecze 5, 10, 15 a ludzie powiedzmy 5, 8, 10 a na moby 10, 15, 20 to by było super a nie po 2% ludzi wchodzi zanim się zrobi jeden przedmiot 15 abs miecze 2ręka sztylety i pż to zejdzie z 2h jak nic mam nadzieje że to poprawicie bo z takim czymś odstraszycie ludzi także i mnie no cóż zagram zobaczymy co z tego będzie

Opublikowano

nom, chcecie wieciej ludzi?

- zmiencie bony tak jak Rejczels napisała

- dodajcie marmurki do sklepu (wduzo graczy chce grac archerem, a bez marmurku gorzej sie expi

- dodajcie do sklepu tez krysztalowe kolczyki ;x dla ninja

Opublikowano

odstraszyły mnie przede wszystkim bony gdyby wchodziły np miecze 5, 10, 15 a ludzie powiedzmy 5, 8, 10 a na moby 10, 15, 20 to by było super a nie po 2% ludzi wchodzi zanim się zrobi jeden przedmiot 15 abs miecze 2ręka sztylety i pż to zejdzie z 2h jak nic mam nadzieje że to poprawicie bo z takim czymś odstraszycie ludzi także i mnie no cóż zagram zobaczymy co z tego będzie

Noo jak tak jest to poprawcie te bonki... zeby po 5/10/15/20 wchodziło nie często ale zeby wchodzily ;d

33285.gif

35678.jpg

34964.gif

32345.jpg

34507.jpg

Daj MINUSA !

Dostaniesz Talon na kurwe i balon

Opublikowano

A mi dalej metin wyłącza się podczas wchodzenia do swiata gry, loguje sie do postaci a potem bum, metina nie ma ... :/ Próbowałem już pare clientów i nic to nie zmieniło

Opublikowano

Chetnie zagram na serwerze ale Nie moge sie zarejestrowac. Wszystko git login adres kad usuniecia postaci wszystko dobrze zrobilem i Pisze cos takiego ze zle podaje dane cos w tym stylu. O co chodzi co mam robic?:>

aqu1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...