Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]DarkOrbit

damianww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż jestes we wrotach Delta na przed ostatniej fali takiej co jest 3 lordakium i sporo protegitów... Juz straciłem 2 życia na tej fali... Jakbym ich nie krecil to i tak mnie leja...:( ma ktoś jakiś sposób na to? Będą + lub- jak kto woli

EDIT

Dzięki wszystkim dzieki wam ukończyłem Deltę!!:D

TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

2 konfy 15 generatorów na statku i 16 bo2 w dronach, walisz z zielonej.

Podlatujesz, ubijasz prota i zwiewasz naprawić się.

Ja tak ukończyłem tą falę.

P.S. Możesz użyć rakietek ubr i nie zapomnij o złotku w napędach.

Seppron w osłonach też się przyda.

Opublikowano

#UP i 16 czego? a chodzi ci o generatory oslony czy napedu?

#x2UP ale przecierz nie da sie wyciagac protegitów bo oni pilnuja matki w tym przypadku lordakium

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Z tego co pamiętam proty się na tej mapie naprawiają w rogach. Zaznaczasz prota, tłuczesz z zielonej, gonisz, ubijasz, klepiesz się na full i do następnego prota.

Opublikowano

ok ok ale wszyscy na tej fali mnie leją;p jakbym nie krecil to i tak po ponad 50k wala..:/

#EDIT

ale za pomoc kazdy ma po +:P

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

#chivas też właśnie myślałem żeby dokupić a ty tylko potwierdziłeś to;p thx TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Nie wiem, czy tylko Arek tu robił delte czy wszyscy z "jutuba" ją robili, bo te wasze porady są przezajebiste.

Ja robiłem na konfie ucieczkowej i klasycznym czołgu. Protów się NIE KRĘCI, jego masz po prostu ubić i tyle. Matki i proty biją w sumie po ok. 66k, więc najlpierw bijesz prota na czołgu, potem jak ci go zbiją to na ucieczkowej, dobijasz prota i w zależności, może zostać ci pół lub 3/4 hp... Mapa banalna, jutubowi znawcy.

Opublikowano

mi zostawalo 200-150k hp a klepalem sie nie do 306k tylko gdzies do 270k i to wystarczalo czolg i ucieczkowa bialko/zielonka (ja nie mialem ladowni i ani uberow ani eco ec robilem z bialki na ucieczkowej zaznaczalem i krecilem przec co dalo sie oberwac czasem mniej) i seprom a matki z zielonki i SAB chociaz jak ktos umie to i z x1 zrobi (matki)

97v7z7.jpg

Tłumacz angielskiego - profesjonalne tłumaczenia z angielskiego i na angielski

Opublikowano
Nie wiem, czy tylko Arek tu robił delte czy wszyscy z "jutuba" ją robili, bo te wasze porady są przezajebiste.

Ja robiłem na konfie ucieczkowej i klasycznym czołgu. Protów się NIE KRĘCI, jego masz po prostu ubić i tyle. Matki i proty biją w sumie po ok. 66k, więc najlpierw bijesz prota na czołgu, potem jak ci go zbiją to na ucieczkowej, dobijasz prota i w zależności, może zostać ci pół lub 3/4 hp... Mapa banalna, jutubowi znawcy.

Może sam na youtub robiłeś, ja tam nawet nie wchodziłem.

I zrobiłem fale na wyżej podanych konfach.

Jak miał czołga, to by waliły po 50k, a jak kręciłem to po 20k

Opublikowano

Taaa 2 pierwsze proty kręciłem, potem stwierdziłem że mi się nie chce bo i tak się muszę klepać, a nie wiele to daje. Gwarantuje ci, że na jutubie tego nie zrobiłem, ale jak chcesz to jak znów będę robił mogę filmik nagrać ;) A matki da się kręcić, tylko trzeba zajebiście uważać. Trzeba kręcić je na granicy bo mają taki zasięg jak ubery. Ale ogólnie fala nie tyle trudna, co ciekawa, nie tak nudna jak alfa beta gamma... A wy narzekacie.

Opublikowano

To najfajniejsza falą ze wszystkich wrót. Tutaj wyzwanie polega na tym, czy umiesz to zrobić, a nie tak jak w becie: "czy nie złapie cię lag"

Przy matce pomagałem sobie sabem. Mniej osłony traciłem, a potem z zielonej.

I pomyśleć, że niektórzy marnują białkę.

Opublikowano

Jakbyś miał komplet wrót cały czas i Kbota GG, a delta byłaby przyjemnością to też byś marnował. Dla mnie ważniejsza zielonka i x2 na inne wrota, bo białki mi nie braknie a tamtego ammo owszem.

Opublikowano

Co prawda to prawda, te same konfy miałem przy delcie :)

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

#chivas też właśnie myślałem żeby dokupić a ty tylko potwierdziłeś to;p thx TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ

Chyba 5 postów po słowach "TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ"...

Niepoprawny prefix.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...