Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dodanie nowej mapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy dodaje nowa mape do swojego serwera po jej dodaniu albo mnie na nia nie teleportuje (wywala podczas teleportacji) lub nie moge wogole zalogowac sie do gry (wyboru postaci). Mam rowniez problem ze zmiana game podczas dodania nowego game niuc sue nie zmienia pozostaje poprostu tak jak bylo od poczatku. Rowniez z usunieciem npc wtedy wywala mi blad w konsoli. Proszeo pomoc mam pliki serwerowe 2010 od mcncc.pl. Z gory dzieki.

dCrwk2h.gif

Opublikowano

index w cliencie? no dobra masz moze skype czy gg bys mi pomogl :) i jeszcze sprawa game nie moge zmienic caly czas mam orginalne.

dCrwk2h.gif

Opublikowano (edytowane)

index w cliencie? no dobra masz moze skype czy gg bys mi pomogl :) i jeszcze sprawa game nie moge zmienic caly czas mam orginalne.

udzielam informacji na temat dlaczego ci nie działa.

To zajmuje troszkę czasu w zależności od mapy.

a po 2 to powinieneś wiedzieć jakie pliki odpowiadają by mapa działała (wszystkie wpisy w klijent)

Edytowane przez Sparow

bez YT

Opublikowano

Zaden z tych twoich przykladow nie byl dobry sprawdzilem wszystko wreszcie znalazlem blad! Zbyt duza ilosc map na kolejna.

podałem ci najczęściej popełniane błędy przy dodawaniu map

ale skoro uruchomiłeś a masz pliki 2010 to przypuszczam ze jakaś ci nie działa lub ja wyłączyłeś:P

bez YT