Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niechciane k1 ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

Pare dni temu kupilem sobie 800 g1 specjalnie, zeby w przyszlosci kupic aw50f. Przed chwila, gdy naprawili serwery, zalogowalem sie do gry, i zobaczylem, że mam k1 gold na 60 dni. Ucieszylem sie, bo pomyslalem ze to moze jakaś nagroda za cały dzień czekania na wr, ale gdy zalogowalem sie na stronie g1 okazalo sie ze moje 800 g1 zniknęło - czyli tak jakbym kupił te k1 gold na 60 dni tylko że ja tego nie chcialem. Ba, ja tego nie kupiłem.

Czy Wy tez macie taką sytuację?

Czy g1 zwróci mi te 800 g1?

I czy ktoś pomógłby mi w napisaniu ticketa? (mój angielski nie jest za dobry)

Proszę ludzie, nagrodze limitem plusów to dla mnie ważne. Rzadko kupuje g1 i premki bo szkoda mi kasy no i jeszcze takie cos....

Edytowane przez WujekStaszek

Nie gram na hackach

:)

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano

hmm... mi nic nie zniknęło. Może jakiś wirus na komputerze, lub ktoś się włamał na Twoje konto? A może młodszy brat czy coś w tym stylu coś Ci kliknęło, jak na chwilkę odeszłeś od komputera?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano (edytowane)

hmm... mi nic nie zniknęło. Może jakiś wirus na komputerze, lub ktoś się włamał na Twoje konto? A może młodszy brat czy coś w tym stylu coś Ci kliknęło, jak na chwilkę odeszłeś od komputera?

Nie, nie nic z tych rzeczy. Nie ściągam hacków wiec nie wiem skad moglbym miec wirusa. Niedawno wrocilem do domu nikt nie mial dostepu do mojego konta. A jesli to bylby zlodziej to chyba ukradlby konto a nie wydawal moje g1 ;p

Nie gram na hackach

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano

Mi nic nie zniknelo..

Moze ktos sie wlamal na twoje konto i Ci kupil , albo ktos przypadkowo kupil duzo jest mozliwych opcji :)

Sproboj napisac ticketa moze to pomoze.

Opublikowano

Jeżeli dostałeś promokoda za wydanie tych 798 g1 na k1 to teraz raczej nie zwrócą, może wymienią na AW50F. Spróbuj, bo warto, ale możesz mieć problemy. Może jak byłeś na stronce był jakiś lagg lub bug i się kupiło ;| Napisz ticketa i tyle.

Opublikowano

Ja maiłem to samo tyle, że mi kupiło bizona na 30dni za 399 G1 :D Pisałem do supportu ale napisali, ze wszystkie transakcje są zatwierdzone i nie mogą tego cofnąć itd.

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Pisać możesz ale G1 ci nie zwrócą nie masz szans

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

To jest jak dostanie retaila z G1 1 do 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000.

Co ja wam zrobiłem że 35%? Zdejmiecie chociaż 5%

DAJ O TO CO JEST TU ------------->

Opublikowano

Stary ja mialem tak samo. Ktos mi kupil M4A1 Gold. Napisalem Ticketa i mi odpisali ze to zostalo kupione przez kogos. Czyli ktos musial Ci sie wlamac na konto. Tez nikt moich passow nie znal. Ale M4 zostalo w jakis sposob kupione.

Opublikowano

Nie, nie nic z tych rzeczy. Nie ściągam hacków wiec nie wiem skad moglbym miec wirusa. Niedawno wrocilem do domu nikt nie mial dostepu do mojego konta. A jesli to bylby zlodziej to chyba ukradlby konto a nie wydawal moje g1 ;p

Aby włamać się na konto wystarczy jedynie twój email i data urodzenia do przypomnienia hasła.

Ale całkowity proces kradzieży konta to już nie jest łatwa sprawa chyba ,że ziomuś zna odpowiedź do twojego konta.

hersygna.png
Opublikowano

Dobra, ale złodziej zwinął by chociaż te 2 promokody co dostałem ;p (xm8 i katana). Dalej mi się wydaje ze to jakiś błąd podczas gdy naprawiali serwery. No ale nic, napisałem tiketa, zobaczę jak to będzie chociaż nie mam dużych nadziei.

Dam kazdemu po + lub - jak kto woli

Mozna juz zamknąć temat

Nie gram na hackach

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano

Ziomek popatrz na to z 2 strony K1 to jedna z najlepszych broni na cqc :D

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano (edytowane)

No, tak jak myslalem - dupa nic mi nie zwroca oszuści pierdol**i.

Ziomek popatrz na to z 2 strony K1 to jedna z najlepszych broni na cqc :D

Tak, ale ja praktycznie nie gram na cqc :P gdybym naprawde potrzebowal te k1 to bym dal te 11k dinarow i bym mial to samo. Najwiecej gram na winter/cloud forest przydala by mi sie ta aw50 ;/

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Nie gram na hackach

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...