Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Profil pilota - KBot

cabanek1220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was male pytanko aktualnie mam 25 pkt w profilu i zastanawiam sie czy nie zresetowac profilu i rozbudowac go na skrzynki . Co wy o tym myslicie czy bede mial z tego korzysci ?

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Zostaw lepiej. No, chyba że nie masz zamiaru w ogóle latać na wyloty, to sobie możesz zresetować. Ale zanim później uzbierasz seprom żeby znowu poprzydzielać na "bitewny" sposób to trochę minie.

Opublikowano

no wlasnie mamy taki plan z kolegami ze bocimy 7 dni przez 24h , aby uzbierac jak najwiecej urki i potem robimy ubaw na VRU i zmieniamy firme . mam seprom na 20 poziomie takze wydaje mi sie ze z nim akurat nie bedzie problemu

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

i juz zeby nie otwierac nowego tematu to jeszcze pytanko czy puszcza ktos z was bota na bitkach bo tam jest 50% wiecej a na bitkach juz prawie nikt nie lata odkad sa kupony na skokowki

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Moim zdaniem się nie opłaca. Bot nie ucieknie. Dosyć często padnie (ktoś jednak czasem lata po bitewnych, nawet na małych serwerach). Długo zajmie mu powrót na mapę.