Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem W CombatArmy

ZaaKuuQPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich . ;d To mój pierwszy temat więc jak coś zepsuje to z góry przepraszam ;p

Ok TO co do tematu Mam problem mianowicie gdy sobie sciągłem C_A_EU Było wszystko ok. Loguje się tworze postać Szukam Room'u i Klikam Start (F5) I tu sie zaczyna . Mam około 3 sekundowego bug'a i nic Prosze o pomoc .

Opublikowano (edytowane)

Ok, ok to jest tak ze wchodzę do room'u i wciskam start (F5) i jest kilku sekundowy bug/lag i nadal jestem w roomie. I tak za każdym razem . Próbowałem na innych serwerach (Bo podobno na alpha taj jest często) Ale coś odkryłem . Chwile googlując zauważyłem że większość problemów jest na Ruterach Netgear (Mój model To : "Wireless-N 150 ADSL2 + Modem Router Dgn 1000" Tak pisało na pudełku) A co Do Kompa ( Ja mam laptopa i jakby co internet mi idzie przez WiFi)

Anty Wirusa Eset Nod32 . Windows 7 Laptop Firmy Asus Intel® Pentium® P6100 @ 2.00ghz 2.00 ghz 32 bity i mój net ma 8 mb/s .

Wydaje mi się że może coś przez tego netgear'a Ale ja nie jestem specem od takich rzeczy więc Bardzo proszę o pomoc I z góry dziękuje.

PS. To nie pierwsza gra w której mam taki problem ale myślałem że to przejdzie więc nic nie pisałem na żadnym forum (Gra To CrossFire)

Ahaa. Wiem Chodzi o porty Ale jak to zrobić Bardzo proszę o jakaś instrukcja krok po kroku . I co do haxów miałem do batelfielda heroes ale to w czymś przeszkadza ? (miałem już mniemam)|

Czytałem coś o portach ale jak je odblokować . ?

Edytowane przez ZaaKuuQPL
Opublikowano

Wiem o co chodzi ^^

To jest wina netu ..

Użytkownik dajplus bodajże mówił że odkąd zakupił jakiegoś tam neta to tak ma

I ja jak miałem chwilową zmiane neta to również tak miałem

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7