Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] OrientalMT2 LOG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj rano przy probie odpalenia Orientalka wyskoczyl mi log o nastepujacej tresci:

system.py(line:273) RunMainScript

system.py(line192) execfile

system.py(line:163) Run

prototype.py(line:3) ?

system.py(line:130)__pack_import

system.py(line:110)_process_result

locale.py(line:189) ?

locale.py(line:137) LoadLocaleFile

system.py(line:64) __init__

Run-exceptions.AttributeError:'NoneType' object has no attribute 'spilit'

Wszystko ladnie patchuje a gdy naciskam "Rozpocznij gre" za kazdym razem wyskakuje ten syf. Probowalem zainstalowac clienta na innym dysku nawet pobieralem po raz kolejny nowego ze stronki. W skrajnej desperacji zrobilem formata i postawilem system od nowa (Windows Professional SP3) - niestety to tez nic nie dalo. Probowalem zmieniac rozdzielczosc zarowno pulpitu jak i gry w config bo to podobno czasem pomaga. Nadal nic.

Uprzedzajac pytania. Nie, nie mialem zadnych cheatow, modow etc. Wczoraj normalnie wylogowalem sie z gry i normalnie zamknalem system.

Na forum serwera ludzie polecili mi odpalic z clienta MetinaPL. Mialem jakis client z 2010 r. Zainstalowalem, spatchowalem. Nastepnie wkleilem patcher Orientala. Cos tam popobieralo (w sumie cos kolo 150MB).

Odpalilem. Zadzialalo, ale po krotkim obadaniu okazalo sie ze gdy naciskam szept wywala mnie z gry do poziomu pulpitu. Operacje powtorzylem na pobranym wczoraj cliencie dostepnym obecnie na stronie MetkaPL z 2011r. i wszystko tak samo jak bylo. Nadal szept wywala.

Generalnie wolalbym grac na cliencie Orientala ale jesli nikt nie ma metody jak sie pozbyc tego loga to chetnie sie pozbede przynajmniej tego problemu z wywalajacym szeptem na polskim cliencie.

Mam nadzieje ze ktos zyczliwy pomoze:)

Opublikowano

Client Orientala w ogole sie nie chce wlaczyc. Wyskakuje log gdy naciskam Rozpocznij gre. Sytuacje rozwiazalem w nastepujacy sposob:

- Sciagnalem i zainstalowalem najnowszy client AvalonMT2

- Do folderu avalona wkleilem patcher OrientalMT2

- Spatchowalem

- Dziala wszystko:)

Mam nadzieje ze bede widzial wszystkie itemy itd. Jeszcze nie sprawdzilem, ale najwazniejsze ze dziala i nie wywala na szepcie:))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...