Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sprawa dot. gry

MrGamesMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Gram z kumplem na multi, mamy już Dom i MobGrinder (W budowie), teraz mam pytanie. Co możemy porobić na serwerze ? Mamy 5stacków żelaza 1 stack diamentów i 4 stacki złota więc nie musimy iść do kopalni. Hodowle też już mam w planach. Tak więc jakieś pomysły ? Nie chodzi mi o pomysły na budowle itp.. Tylko pomysły co można porobić z kumplem. Chaotycznie napisane ale się spieszę.

@EDIT Serwer oczywiście survival, tylko dla nas.

Opublikowano

Zamek z cobbla,wiezyczki z cobbla,blok(prawdziwy) ze stona i z oknami,mur dookoła osady ;)

Shock700_14675_9.png

mca.png

Masz jakiś problem z minecraft? Pisz na PW!

Mój nick w grze: MrKuska131

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

@UP Nic nie wybudujesz bo cię nie wpuszczę na serwer.

@Mario NIC NIE CHCE BUDOWAĆ, chyba że masz jakieś fajne projekty czegoś naprawdę epickiego i niepotrzebującego full materiałów typu diamentów lub 200stacków wełny (Do 30 stacków max) to przyjmę.

Czekam na dalsze propozycję.

Opublikowano

Nie,wiem może wybuduj jakiś Zamek,Tablice Rejestracyjną Lub Jakieś Swoje Logo Wiszące w powietrzu :) dużo jest rzeczy do roboty.

280qird.jpg

mca.png

Zbieram,

add.png

Opublikowano

@UP Kolejny co nie potrafi czytać ? Musi być coś ciekawego żebym to naprawdę wybudował. Zamki, statki itp. zachowajcie dla siebie, chyba że to naprawdę epickie do szpiku kości i nie wymaga materiałów typu bloki diamentów x10000.

Czekam na kolejne propozycję, możecie dawać jakieś fotki, schematy lub plany.

Opublikowano

@UP Mamy piraty, ale myślałem nad tym. Nie wiem jak będzie się dość dużo brązowych owieczek pojawiało to czemu nie. Nawet już schemat mam, więc nie trzeba mi.

Czekam dalej, jakiś schemacik ktoś zarzuci ?

Opublikowano

hmm.. mozecie zbudowac swoje pomniki, razem escape stworzyc, melodyjke jakas z pudel grajacych, a do zabawy np flat nad ziemia i kopac lopata pod soba i kto spadnie przegrywa. oczywiscie to moje propozycje :)

Opublikowano

@UP Pomniki były, czekam na coś oryginalnego. Chodzi Ci o takie coś że platforma nad ziemią z dirtu i łopatami rozwalamy pod sobą ? Kto pierwszy spadnie przegrywa tak ? Ciekawe, ciekawe chyba zbuduję.

Czekam na kolejne propozycję.

PS. 1000 post w Minecraft

Opublikowano

Ja raczej czytam :)

To co możecie robić na serwie:

1. Możecie wgrać moda "Mob Arena".

2. Wejść do jaskini i pobawić się z mobami.

3. Po nocach wkurzać creepery, albo żeby one były zabijane przez szkielety. ( Wiem, że nad tym pracujecie )

4. Zrobić arenę dla siebie, tzn. Wziąć np. diamentowy mieczyk i walczyć ze sobą i np. jak ktoś zginie to ty dajesz mu 2 sztabki żelaza, albo coś innego.

5.Pójść spać xD

Mam nadzieję, że wam pomogłem w pozbyciu się nudy :rolleyes:

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@2UP Mój kumpel ledwo zaczął ogarniać MC, nie umie wgrać moda, ani texture pack'a a mi się nie chce do niego iść...

@UP

1. Nie wgrywam żadnych bukkitów/pluginów. Jeżeli ktoś ma Mo Creatures na podstawowe pliki wgram !

2. Było

3. Nigdy więcej. 3h i mapa tak podziurawiona była że kolejne pół godziny na naprawę poszło.

4. Nie wypali bo mamy wszystkie itemy razem.

5. Dobra rada wujku, postaram się to dzisiaj zrobić.

Jestem w stanie zaprosić 1 osobę na serwer.

Przedział wiekowy 12-14 tak aby do nas pasował, nie musi mieć premium ale musi ogarniać MC. Na PW proszę linki do zdjęć budowli + parę informacji o sobie.

Czekam na kolejne propozycję, tak jak wyżej. Jeżeli ktoś ma Mo Creatures na pliki z minecraft.net proszę o podanie.

Opublikowano

Jeżeli nie masz zamiaru budować - co jest wszystkim czym dysponuje minecraft i bez czego nie mial by sensu może pograjcie w coś innego... Albo zabijajcie sie na wzajem do znudzenia...

A skoro już prosisz o rady to staraj się zrobić coś od siebie a nie cały czas, bo moda ci się nie chce poszukać, bo nie chcesz wgrać bukkita, bo macie itemki razem to nie może się pozabijać. Zachowujesz się jak znudzona królewna która coś by zrobiła a jej się nie chce i czeka aż cały świat coś z tym zrobi...

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...