Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Antares [PL] [DEDYK]

branko2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oplaca sie zaczac grac? ;p

Powiem tak GA bugi naprawia w miarę swych możliwości i w miarę szybko stara się to robić - zagraj a się przekonasz - nie sugeruj się zdaniem innych - bo co jednemu odpowiada drugiemu może nie pasować i vice versa.

Opublikowano

już z 15 osób ma 250lvl odbugowana mapa zombie czy może zwiększony exp? bo ostatnio gdy patrzyłam był koleś 143 max a teraz 250 coś za bardzo 4fun się zrobił...

Opublikowano

Dokładnie, ale to nie znaczy że w tydzień będą już same 250 lvl, gdyż potem zaczyna się o wiele trudniejszy exp.

No, niestety.. Dzięki bugowaniu IS, czytaj SM, wiele hajtów za dychę i peta wbiło ten 250lvl w nieco ponad tydzień.. Żenada. Maks. poziom powinno się wbijać miesiąc, w sensie, że grając 24/7, czyli to jest ok. 3 miesiące hajtowania, a z pół roku normalnej gry.. Jestem zawiedziony..

Pomijając oczywiście to, że drop zmianek jest tragiczny, zwiększając oczywiście zyski z IS'a..

Podsumowując, wszystko byłoby ok, gdyby nie "dzieci", bugujące IS'a.. ; ))

Pozdrawiam, Radek.

Opublikowano

Zgadzam się z mteam. To jest tragiczne. Bugują IS i mają tyle monet, gdzie normalnemu graczowi może się tylko pomażyć...

Tak to serwer fajny.

Odbugowałby GA serwer, gdy ludzie nie kupowaliby nic z IS, bo po co serwer dopieszczać, jak leci dużo kaski z niego ...

reflink

Opublikowano

Nie polecam serwa.Serwer zapowiadal sie bardzo ciekawie aczkolwiek po wbiciu danego lvl(ok 120) Gdy masz zamiar dalej expic poprostu niema gdzie-_-

Niby jest jakas tam nowa mapa lecz tak pobugowana że szlak czlowieka trafia jak kupuje te przepustki z + wejdziesz na 2min i bug...

Znowu kupujesz i bug i tak bez konca

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano (edytowane)

Za poinformowanie bzyka o 2 bugu w IS dostałem perma po IP -,-.Zaraz mi tu beda napierdalać postami że bugowałem. Bugowałem, i chuj ale to na przeglądarkach wiec możecie mi skoczyć.

Dumel 150 lv ban ;<

PS. Autor Tematu (Quuvert) były GM Antaresa wyleciał za robienie eq znajomym oraz rozdawanie bransolet 30 ludzi ; )

Bug na Bugu

Edytowane przez dumelek96

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Administracja poprawiła już większość błędów.

Trwa konkurs na film promujący serwer.

Trochę inwencji twórczej i na start zgarniamy 100k sm (nagroda za najlepszy film promujący).

Serdecznie zapraszam Jakub vel Ce4.

Odnośnik do konkursu.

Do Cally - Jeżeli wchodzisz na nową mapę z tp bądź z obrączką przepustka znika a Ty nie dostajesz się na mapę.

Ten temat był wielokrotnie omawiany na forum Novej, czasami nie zaszkodzi poczytać bądź popytać.

Dumel - Owszem. Quuvert został za to wydalony. Bransolety, eq oraz konta, które tworzył zniknęły z serwera.

Bug IS został wyeliminowany.

Konta sprawdzone. Osoby bugujące is dostały bany.

Co do expa. - Expi się tak szybko dzięki wielu expowiskom.

Mamy zainfekowanych + nową mapę z nowymi moobami oraz stare i dobre av2.

Po osiągnięciu maksymalnego lvl mamy czas na rozwinięcie postaci w stronę pvp/wojen.

luzi3ek, DarkSiders86 - Może tak rozwiniecie Swoje wypowiedzi ? Pograć 10 sekund i napisać że coś jest beznadziejne potrafi każdy, niestety mało kto dostrzega nowości (w świecie metina) wprowadzone na tym serwerze.

sheas - Powiedz mi tylko szczerze. Wypowiedział byś się w temacie, w którym każdy post (nie sam temat) to głupi i bezpodstawny atak w Twoim kierunku ? Ja zapewne nie.

Do osób twierdzących że Administracja novej liczy tylko kaskę i nic nie robi.

Wytłumaczcie mi dlaczego BzykuS zarywa co 2 noc i walczy z błędami gry ?

Dlaczego Sam stara się zrobić plik game, który będzie działał bez zarzutu ? (Problem cofania expa itp.)

Z jakiego powodu dzień w dzień organizowane są eventy ?

Z tego co widzę większość z Was potrafi tylko krytykować i nie docenia tego co ma.

Edytowane przez Ce4Jakub

Postać: Ce4 ( TOP1) / Ce4 (TOP2) / Ce4

Profesja: Ninja Dagger / Ninja Dagger / Ninja Archer

Poziom:125 / 250 / 160+

Gildia: Dangerous / Dangerous / Death Or Glory

Status: OFF / OFF / ON

Serwer: NovaMT2 Sirius / Antares (RIP) / ExtremeS2

beznazwygn.jpg

obrazhy.png

Opublikowano

Prezentacja Mnie zaskoczyła najlepsza którą widziałem 11/10 i ogromny +

Co do serwera to Bardzo mi się podoba przyjemny exp (na mniejszym lvl).

Bardzo polecam serwer.

1377531174-U173186.png
  • Dodaj nową pozycję...