Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziala

Taqman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalnie sie znacie xD.....Ja mam najnowsze spolszcenie i mi smiga......Zero lagow, tylko is czasem wylaczony....Moj poradnik w podklejonych jest, sciagnij to 2 spolszcenie do longjuyt2....Powinno chodzic ( mi dziala), jesli ci nie bedzie dzialac to znaczy ze konto skasowane ;p

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Powinno tylko mam 7 kratek (nie wiem nie mam spolszcz) i mi nie działa :// włacznam jak na noralnym i nic nie ma :/ nie wiem bo mam pare launchów min. Longjuytgamelogin,metin2,永恒2区专用登陆器 oraz 永恒龙驹 I nie wiem które odpalić ,wiesz ktoś?

Opublikowano

slyszalem ze lonjguyt2 nie dziala na polskim IP czy to prawda?? mam sciagnieta pelna wersje ze strony chyba tydzien temu sciagnalem i nie mam spolszczenia i nie moge sie zalogowac trzeba IP zmienic czy co?

Opublikowano

Przysiegam, tlumaczyc, a ci nic......Jutro zrobie temat z wytlumaczeniem wszystkiego.....Mam nadzieje ze sie skoncza glupie posty..

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Co zrobic z Longjuyt2 bo mam caly czas zostaniesz połoczony z serwerem. z gory thx i sorka za bledy

Opublikowano

ja nie mam sciagnietego metka z chinskej strony tylko mam PL i dodalem do niego jakis plik i chodzi mi tak wlasnie longjuYt2

Opublikowano

Link do spolszczenia

hxxp://odsiebie.com/pokaz/3779297---2787.html

Zamiast xx to tt

Dawać 5 ;d

Opublikowano

zgralem to spolszczenie od Tom3k i pisze mi Proces Logowania Trwa ... a potem To konto nie istnieje ? ;/ co jest grane ? mialem konto .. teraz zrobilem nowe i na nowym tez pisze ze to konto nie istnieje ;/ prosze o odp ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...