Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Escape] Happy Escape Map

WarAngel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zaprosić Was do gry na mapce typu escape stworzonej przez Equesa(mnie) :) Mapkę testowali: Robert11 oraz Axe.

Wszystkie potrzebne informacje znajdziemy w grze w razie pytań/problemów proszę pisać.Na koniec mała rada, polecam rozglądać się dokładnie po pomieszczeniach, nie do wszystkich pomieszczeń da się wrócić.To chyba wszystko :) Zapraszam do gry :D

Download:

Naciśnij

Screeny:

20110817140243.th.png

20110817140259.th.png

Skan:

Naciśnij

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Przeszedł ktoś? Słyszałem, że jest problem ze znalezieniem zbroi, polecam zwolnić trochę w pomieszczeniu z dispenserami :D

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Strasznie trudna jak i świetnie wykonana mapa. Tak trzymajcie! Więcej takich map, bo dawno na takich trudnych nie grałem.

Bywalec
Opublikowano

Ja zatrzymałem sie w 2 pomieszczeniu i nie wiem oco dalej chodzi. Skakalem tam pisze tam Szczęśliwa 7. Więc doskoczyłem do 7 klocka i nic dalej nie mam pojęcia oco biega.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Kurv..... co za pojeb.... mapa w 2 komnacie ( szczesliwa 7) pedalsko zrobione nieda sie pszejsc a jak sie da to z czitami :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Bywalec
Opublikowano

@UP

Jak sie nie umie przechodzić to nie graj.

Przeszedłem cała mape. Pokój 3 jest dość trudny. Trochę musiałem pomyśleć.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Dziękuję za komentarze :D Gratuluję tym którym udało się przejść :) Zdaję sobie sprawę z tego, że mapka jest dość trudna(o to chodziło). Tworzyć kolejną mapkę? Coś zmienić?(poziom trudności, więcej pistonów, pytań, pomieszczeń..)

PS.Znalazł ktoś ukryte pomieszczenie?

To już 9 lat z MPC <3

Bywalec
Opublikowano

@UP

Jeśli masz czas i chęci to zrób next mapę ;). Napewno przejdę. Troche trudniejszą najlepiej. Trudniejsze pytania itp. to co wypisałeś tylko trudniejsze :P.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Nie mogę przejść drugiego pokoju xD. (szczęśliwa 7)

Spaść w lawę trzeba.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Straszliwie trudna, lecz dobrze wykonana mapka. Znalazłem tą zbroję :) Ale normalnie z palca wyssałeś taki schowek ;p Polecam MAPKĘĘĘ !

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Bywalec
Opublikowano

Super mapa, przeszedłem całą, Ci którzy nie umieją w nią grać i nie myślą piszą obraźliwe komentarze, nie przejmuj się. Jeszcze raz trudna i za to należy Ci się like.

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...