Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2

32stycznia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, rejestruje się na LongjuYT2 to wyskakuje mi w tłumaczeniu "Monit o wprowadzenie dwóch różnych haseł!" nie rozumiem tego, hasło robię poprawnie, wprowadzałem duże - małe znaki i cyfry w środku i na początku i nic, może trzeba dwa rożne hasła? ee wiec robię drugie inne i mam "Dwa różne hasła" ;/ wtf, może nie można już się zarejestrować?

Za pomoc daje 2x 5* !! !!

PS. clubmt2 był fajny dopóki gm nie zaczął banować za tobol lub "za nic" (serio gram sobie na luzie i następnego dnia ban ;//)

EDIT; robię według tuta mrcybucha. dziwne tez ze nie ma znaczków. Ahh i ten mr cubuch to ingnorant, podaje gg ale nie odpisuje ;/ jak zrobiłem mu spam to mnie bloknoł ;/

Opublikowano

OTO Z ZNACZKIEM

top.longjuyt2.com

a to bez

www.longjuyt2.com

2 zakładka

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Wogule nie o to chodzi masz pewnie opere zrob jak to wyskoczy zablokowanie skryptów i bedziesz miał dobrze <ja też tak miałem i zrobiłem blokuj i wszystko gra> Wiec tylko zaznacz blokowanie skryptów i wuala

sygnaturametin.jpg
Opublikowano

Witam. to nie chodzi o chasło lecz o odpowiedz wybierasz pytanie np.cos tam cos tam i podajesz 1 odp taką samą i 2 taką samą i wtedy robi normalnie

Opublikowano

Juz wiem.....Wchdzisz na ta strone top.longjuyt2.com.......Tam sie rejestrujesz.....Strona jest czesto wylaczona z powodu przeciazen ( radze wejsc jutro rano ).......Tylko ze tam trzeba przerysowac kod.....Ja mam nawet z tym problemy...

Pomogę z matematyki, PW.

• Dodaj nową pozycję...