Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wam dzisiaj pokazać coś dzięki, czemu będziecie mogli się wyróżnić w tłumie graczy zalewających serwer. Narzędzie, dzięki któremu będziecie mogli zmienić się nie do poznania! Program do edycji skinów w minecrafcie –

To jest ukryta treść, proszę

screenshotrax.jpg

Jest to prosty i intuicyjny program, dzięki któremu możemy stworzyć własnego skina w minecrafcie. Do jego działania nie jest potrzebne nic, poza przeglądarką internetową, wystarczy wejść na podany powyżej adres, a naszym oczom ukaże się taka oto strona:

screenshotauc.jpg

No dobrze, ale jak to się je? Otóż, nie ma nic „smaczniejszego”, jeśli chodzi o programy do tworzenia skinów. Dzięki podpisanym polom edycji, oraz podglądem „na żywo”, na bieżąco widzimy co edytujemy i jakie są tego efekty. Stworzone dzieło możemy zapisać na dysku, lub też podzielić się nim po uwczesnym zarejestrowaniu się na serwisie. Oprócz tego można też edytować wcześniej przygotowany skin wybierając środkową opcję nad podglądem postaci:

screenshotxs.jpg

I chociaż nie lubię się bawić w takich programach, to jednak praca z tym właśnie była bardzo przyjemna, program wręcz zachęcał do zabawy w nim. Więc jeśli chcecie się wyżyć artystycznie, stworzyć coś czego wasi znajomi będą zazdrościć lub też nie macie co robić, to polecam tenże programik.

Bardzo polecam!

To,Nie jest Moje Ja to znalazłem I to publikuje!

280qird.jpg

mca.png

Zbieram,

add.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...