Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Początkujący

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam parę pyt. odnośnie gry, a mianowicie:

1. Czy leci dużo banów za 24/7 na kbocie ?

2. Ile zajmie mi (osobie nieznającej gry) wybocenie od 0 do konta wartego 100zł+ ?

3. Czy jest możliwość postawienia kbota (lub innego - wtedy proszę też odp. jak z banowalnością jego) bocenia na VPS-ie VMware ? Czy trzeba kartę graficzną ?

4. Jakie wymagania powinien spełniać VPS by mógł pociągnąć ok. 5-7 kont ?

5. Czy konta trzeba bardzo nadzorować czy boceniu, czy bot sam sobie radzi i się nie zawiesza ? I tutaj pytanie czy kbot (bądź inny) jest w pełni funkcjonalny, czy robi co trzeba ?

6. Jak gra stoi z przyszłością ? Sporo ludzi kupuje w innych krajach czy tylko polska ? (na allegro nie za wiele tych aukcji...)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

1. Nie

2. Konta tanieją, co dzień tańsze, zanim wybocisz dobre konto, będzie tyle warte co 2tygodnie temu słabsze.

3. Tak.

4. KBot nie jest zbyt wymagający, ten za 20zł w exone.pl powinien uciagnąć 5 kont.

5. Bot nie powinien się wieszać, sam się naprawia.

6. Przyszłość tej gry to padanie początkujących graczy na 2hity.

P.S. Jeśli zdecydujesz się bocić, to kup podwajacz (chyba ok 40zł) i robienie konta jest 2 x krótsze.

Opublikowano

A wieć tak

1. Nie ma znaczenia ile bocisz prawdopodobieństwo wyłapania bana jest taka sama (czyli niewielka).

2. Jeżeli będziesz bocił non stop to myślę że 3 tygodnie starczą .

3. Tak jest taka możliwość .

4. Tego nie wiem ale u mnie na serwerze VPS 512 ram ,dysk 50 GB i procek 1 GHz starcza na 4 konta nawet 5 .

5. Nie odpalasz Kbota ustawiasz aby naprawiał po zniszczeniu i śmiga do puki go nie wyłączysz.

6. chodzi ci o Kbota czy konta ??

Opublikowano

Czyli gra upada skoro tylko na allegro kupują a konta tak tanieją... Czyli z podwajaczem w 1,5 tyg i mam konto za ok. 60zł ? Czyli bocąc 5 kont jest 300 zł przy 200 zł za podwajacze + kasa za bota ? + fakt, że niezbyt konta schodzą :s ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Nie zniechęci paru osób do kupna, ale być może zniechęci każdego. Na tej grze raczej ciężko zarobić na sprzedaży kont. Boty są głównie dla "pasjonatów" którzy grają w tę grę a mają dość polityki firmy, która wprowadza coraz to nowe rzeczy za coraz to większe ilości uridium.

Opublikowano

więc jednym słowem: nie opłaca się wydawać tyle kasy na robienie nowych kont , bo oprócz tego że musisz zrobić fe, jakiś sensowny profil, skylab to jeszcze wbić lvl .. sam skylab żeby seprom na 18lvl zrobić to trzeba pewnie ze 2 miesiące co najmniej :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...